Datum plaatsing: 04 juli 2020

Drive-in bioscoop Treurenburg op derde en vierde zaterdag van juli's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De drive-in bioscoop op het parkeerterrein bij chauffeurscafé Treurenburg wordt op de derde en vierde zaterdag van juli gehouden.

Op zaterdag 18 en 25 juli kunnen geïnteresseerden vanuit hun auto naar diverse films kijken op een groot scherm. Op de Facebookpagina van Buurtvereniging Valleienbuurt staan acht films in de genres klassiek, romantisch, spannend en muziek. Daaruit zijn twee films naar voren gekomen die op de beide zaterdagen vertoond worden. Welke dat zijn, blijft nog een verrassing.

De drive-in bioscoop wordt een onderdeel van De Bossche Zomer 2020 en wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal sponsoren en vanuit het wijk- en dorpsbudget is er een subsidie verleend.

Aanvankelijk was het de bedoeling om de drive-in bioscoop in de eerste twee weekenden van juni plaats te laten vinden, maar daarvoor werd geen toestemming gegeven. Door de meest recente versoepelingen kan het evenement in juli wel doorgang vinden, tot grote vreugde van organisator Barry KantersUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13878