Datum plaatsing: 06 juli 2020

Liesbeth Vlind-Wouters verlaat TBL


Liesbeth Vlind-Wouters verlaat TBL


Nistelrode (Bernheze): Het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het Hooghuis, gaat na 47 jaar afscheid nemen van Liesbeth Vlind-Wouters.
Op maandag 6 juli staan de collega’s op het TBL stil bij het naderende pensioen van Liesbeth Vlind-Wouters. Gedurende de dag zullen, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, door de diverse teams, oud-rector Toon Jagers en enkele vrienden Liesbeth feliciteren met deze mijlpaal.

Liesbeth schrijft geschiedenis. Het is nog nooit voorgekomen dat een collega 47 jaar aan de school verbonden was. Vanwege de situatie m.b.t. het coronavirus is het officiële afscheid, samen met vijf andere collega’s die ook met leeftijdsontslag gaan, verplaatst naar september.

Liesbeth is in augustus 1973 aangesteld als tweede administratieve medewerker op de administratie naast de al aanwezige Piet ten Hacken. Liesbeth is een administratieve “duizendpoot” die zich o.a. bezighoudt met de (inmiddels geautomatiseerde) leerlingenadministratie en alle administratieve werkzaamheden m.b.t. de eindexamens.
Liesbeth is altijd zeer belangstellend geweest voor individuele leerlingen, daarbij geholpen doordat ze vele jaren ook de telaatkomers e.d. ontving. Toen Piet ten Hacken met pensioen ging, werd Monique de collega van Liesbeth tot op de dag van vandaag. Zij vormden een steeds meer op elkaar ingespeeld duo. Vooral dankzij de gemoedelijke, Brabantse gezelligheid werd de administratie de zoete inval voor menige medewerker en leerling.

Liesbeth trad ook regelmatig op met oud-docent Rémy Albers. Samen vormden ze een duo. Gestoken in Brabantse boerenkleding en pratend in Brabants dialect werden schoolse zaken op de hak genomen. In haar vrije tijd trekt ze er samen met haar man op de motor op uit en is ze actief bij de heemkundevereniging in Nistelrode.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13065