Datum plaatsing: 13 juli 2020 - Laatst gewijzigd: 13-07-2020 10:25:48

SNS Oss City Run verplaatst naar 2021


SNS Oss City Run verplaatst naar 2021


Oss (Oss): Sinds maart is Nederland in een stroomversnelling geraakt door COVID-19 en vlak daarna is het land stil komen te staan door dit virus. Halverwege maart hebben we laten weten dat hierdoor de SNS Oss City Run 2020 helaas geen doorgang kon vinden op zondag 5 april. We hebben in de weken erna gezocht naar een nieuwe datum voor ons evenement en zijn toen onder voorbehoud uitgekomen bij zondag 6 september.

Lang hebben we in onzekerheid geleefd en gewacht hoe het virus zich zou gaan ontwikkelen en welke maatregelen van kracht zouden blijven. Tijdens de laatste persconferentie van de Rijksoverheid kwam eindelijk duidelijkheid rondom evenementen. Ondanks dat er veel positief nieuws te melden was over de versoepelingen, zijn er ook maatregelen van kracht gebleven die ons hebben laten besluiten om de SNS Oss City Run NIET door te laten gaan in 2020.

Na intensief overleg met de Gemeente Oss en hoofdsponsor SNS bleek het niet realistisch om ons evenement zowel op een feestelijke als veilige manier te laten verlopen. Enerzijds zijn er de begrijpelijke maar beperkende richtlijnen van de overheid; zo blijft ondanks een aantal versoepelingen de ‘anderhalve meter’-regel vooralsnog onverminderd van kracht. Anderzijds heeft de organisatie een eigen verantwoordelijkheid om de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en alle andere betrokkenen te waarborgen. Wij kunnen daarom niet het evenement neerzetten dat wij graag hadden georganiseerd en daarbij ook de veiligheid van onze deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers niet garanderen.

De SNS Oss City Run zal daarom verplaatst worden naar een nog nader te bepalen datum in 2021. We willen met deze editie een heuse comeback maken waarbij we een nog mooier evenement hopen te presenteren.

Alle inschrijvingen blijven geldig voor volgend jaar. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven, hebben hiervoor een mail ontvangen met daarin meer uitleg. Wij bieden ook de mogelijkheid om gratis uit te schrijven. Hiervoor kan een mail worden gestuurd naar info@runlimited.nl met daarin je naam en geboortedatum.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16493