Datum plaatsing: 24 juli 2020 - Laatst gewijzigd: 23-07-2020 11:57:27

Nieuwe datums Maashorst Events in 2021


Nieuwe datums Maashorst Events in 2021


Nistelrode (Bernheze): Wat was het jammer dat Walking Event De Maashorst en Maashorst Trailrun afgelast werden en dat ook zelfs Maashorst Op díe Fiets eind augustus niet door kan gaan. Maar… volgend jaar pakt Maashorst Events gewoon de draad weer op. Noteer de nieuwe datums in je agenda!

Alhoewel de evenementen van Maashorst Events dit jaar afgelast zijn, is de organisatie wel bezig met een gloednieuw evenement. Naast het bestaande wandel-, trailrun- en fietsevenement blijkt nog ruimte voor een evenement waarbij het ‘stilstaan bij de body & mind’ aandacht krijgt. De organisatie heeft al aandacht gevraagd aan de Maashorst Ondernemers uit de branches die bezig zijn rondom aandacht voor lichaam en geest. Een brainstormsessie zal hiervoor snel volgen waarna concrete plannen uitgewerkt worden. Interesse om mee te denken? Mail naar Mariëlle van Kaathoven via marielle@maashorst-events.nl. Zij gaat, samen met Thea van Leeuwen en Rian van Schijndel (bestuur Maashorst Ondernemers) dit evenement een gezicht geven.

Vooruit plannen
Intussen kunnen we de agenda er al bij pakken om de nieuwe datums te noteren voor de al gevestigde evenementen.
Zondag 28 maart 2021: Walking Event De Maashorst, laatste zondag van maart
Zondag 4 april 2021: Maashorst Trailrun, eerste zondag van april (Eerste Paasdag)
Zondag 29 augustus 2021: Maashorst Op díe Fiets, laatste zondag van augustus.

Sportieve belevingsevenementen
Stichting Maashorst Events organiseert sportieve belevingsevenementen, om iedereen bekend te maken met De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat ons OERgebied en haar ondernemers ons te bieden hebben. De stichting is een initiatief van de stichting Maashorst Ondernemers. Stallen, ateliers, recreatieverblijven of midden tussen de gewassen: we geven onze deelnemers met onze verrassende rustlocaties een bijzonder kijkje bij onze Maashorst ondernemers. We vinden het belangrijk om gezond bewegen en tegelijkertijd het natuurbewustzijn te stimuleren. Tegelijkertijd zetten we de Maashorst op kaart.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15578