Datum plaatsing: 31 juli 2020

Kinderfilm Onward te zien in CC Nesterlé


Kinderfilm Onward te zien in CC Nesterlé


Nistelrode (Bernheze): De filmcommissie van CC Nesterlé heeft weer een aantal bijzondere films voor je in petto voor seizoen 2020-2021. Tiot en met december 2020 wordt uitgegaan van de 1,5 meter afstand waardoor wij tijdens de filmavond plaats kunnen bieden aan 60 filmliefhebbers. Reservering vooraf is noodzakelijk! Filmtickets zijn vanaf de 1e van de maand te reserveren via info@nesterle.nl. We starten het seizoen met een leuke animatiefilm in de laatste week van de zomervakantie:

Donderdag 30 augustus: Onward 6+

Ondanks dat de elvenbroers Ian en Barley opgroeien tussen de fantasiewezens, hebben ze niks met magie. In de nieuwe film ONWARD gaan de jongens er toch naar op zoek om hun vader nog een keer te kunnen zien.

Ian is jarig! Maar hij is niet echt in de feeststemming. Hij mist zijn overleden vader. Om Ian op te vrolijken haalt zijn moeder een pakket van zolder. Een cadeau voor hem en zijn broer Barley. Een toverstaf, een magische steen en een spreuk waarmee ze hun vader voor een dag kunnen terugtoveren. Maar de broers hebben nog nooit magie gebruikt en dat kun je zien. De spreuk mislukt meteen! Alleen de benen van hun vader komen tevoorschijn en de steen breekt. Ze moeten nu op zoek naar een nieuwe, voor hun vader voorgoed verdwijnt.

Loslopende benen
Ondanks dat Onward over het missen van een familielid gaat, is dit zeker geen verdrietige film. Door alle puzzels, schatkaarten en magie die de jongens tegenkomen, beland je in een spannend avontuur. De broers nemen hun halve vader mee op hun speurtocht en dat is niet altijd even handig. Die loslopende benen botsen overal tegenaan! Toch weten de klunzige Ian en stoere Barley er iets van te maken. Juist omdat ze zo tegenovergesteld zijn in alles, vormen ze een gouden duo. Samen kan deze familie alles aan.

Kaartjes €2,50 verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur. Kinderen kunnen midden in de zaal plaatsnemen.
Ouders (met kinderen) wordt gevraagd om op de buitenste stoelen of bovenste rij plaats te nemen en de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Maximaal aantal bezoekers: 180.

Duur van de film: 103 minuten | er is geen pauze.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16231