Datum plaatsing: 06 augustus 2020

Kermis Park Oss van 13 t/m 19 augustus 2020


Kermis Park Oss van 13 t/m 19 augustus 2020


Oss (Oss): Kermisvieren is voor iedereenVan donderdag 13 augustus tot en met woensdag 19 augustus 2020 is er ondanks de Corona crisis toch een nieuwe editie van Kermis Park Oss. De kermis is eenmalig verhuisd naar 2 andere locaties. Dit zullen afgesloten terreinen zijn met een gelimiteerd aantal bezoekers per terrein.

In het Jan Cunen Park komt een echte Nostalgische Kermis met 17 attracties voor groot en klein die dagelijks geopend zal zijn vanaf 13.00 tot 21.00 uur. Tijdens de openingstijden kunt u ook het museum bezoeken, hier is onder andere een tentoonstelling van kermisfoto’s van de Ossekermis van vroeger te zien.

Op de Rusheuvel staan ong. 50 attracties, de openingstijden hier zijn iedere dag van 13.00 tot 23.00 uur. Op de kleine parkeerplaats rechts komt het Kidspark met vertier voor de kleine kinderen en op het grote terrein links komt het grootvermaak te staan. Om alle terreinen zullen hekken worden geplaatst en elk terrein heeft een aparte in- en uitgang

Ondanks de Corona Crisis hebben we dit jaar toch 4 primeurs naar de Kermis Park Oss kunnen halen, The Star is een splinternieuw reuzenrad wat zijn première in Oss heeft, dit rad is voorzien van schitterende verlichting en zal een echte eyecatcher zijn dit jaar. Verder komt het spookhuis Spuk naar Oss, dit is een gigantisch spookhuis van 3 verdiepingen vol enge spoken en geesten, ook komt de Reactor naar Oss, deze zaak heeft nog nooit eerder in Oss gestaan en is echt een spektakel om te zien en om te beleven. En als laatste de Dancemix, deze zaak zou eigenlijk vorig jaar in Oss in première gaan, maar dit werd toen helaas niet gehaald.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14130