Datum plaatsing: 11 augustus 2020

Frank Boeijen NPO Radio 5 vakantieconcert in de Kersouwe


Frank Boeijen NPO Radio 5 vakantieconcert in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Aanstaande vrijdag 14 augustus treedt niemand minder dan Frank Boeijen op in De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Dit concert is een unieke samenwerking met NPO Radio 5, dat het natuurtheater heeft uitgekozen als afsluiting van hun alternatieve zomerprogrammering ‘Bestemming NPO Radio 5’.
Er was dit keer geen kaartverkoop vanuit De Kersouwe. In de afgelopen weken heeft NPO Radio 5 dagelijks fans van Frank Boeijen verblijd met vrijkaarten voor dit concert. De zanger geeft deze vrijdagavond twee optredens voor telkens 150 gasten volgens het ‘Kersouwe Klein’ concept, dat het theater deze zomer introduceerde. Onder deze noemer werd in korte tijd een alternatieve theaterprogrammering in elkaar gezet en konden de theaterpoorten van De Kersouwe na een aantal maanden gedwongen sluiting toch op een veilige manier open. Met nagenoeg alle optredens uitverkocht is ‘Kersouwe Klein’ een groot succes en zijn de reacties unaniem enthousiast.
Meeluisteren/kijken met Frank Boeijen?
Voor fans van Frank Boeijen en Radio 5, die op 14 augustus niet bij het optreden aanwezig zijn, is er goed nieuws. Het tweede optreden (om 21.30 uur) is live via Radio 5 te beluisteren! Daarnaast wordt er van dit optreden een TV-registratie gemaakt. Op vrijdag 21 augustus om 19.15 uur is het gehele concert via NPO 2 Extra te bekijken.
De Kersouwe is trots op de goede samenwerking met Radio 5 en kijkt uit naar een heel speciale theateravond in de welbekende Heeswijkse bossen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14124