Datum plaatsing: 18 september 2020 - Laatst gewijzigd: 24-09-2020 11:34:31

Bizarre tijden in 2020


Bizarre tijden in 2020


's-Hertogenbosch (Regionaal): Het Coronavirus heeft behoorlijk huisgehouden in 2020. Het rukte eind 2019 op vanuit China en had binnen afzienbare tijd de wereld in zijn greep. Op last van de minister-president bleven wij thuis, werkten wij thuis en schikten wij ons langzaam in dit lot. Het was tenslotte voor onze gezondheid en je moest er niet aan denken om ook ziek te worden.
Kortom, het waren bizarre tijden en we waren blij dat in de loop van mei de scholen weer begonnen en dat in juni en juli de diverse sporten weer langzamerhand zijn opgestart. We hadden er ook weer zin in om de wereld te verbreden, want zelfs sport kijken was niet mogelijk, simpelweg omdat er geen sport competities en toernooien waren om naar te kijken. En die herhalingen hadden we inmiddels wel gezien.

Weer aan de gang
Kortom, de afgelopen maanden is het ‘nieuwe normaal’ ontstaan en hielden wij ons angstvallig aan de benodigde maatregelen. Ook hadden we veel tijd om na te denken en sommigen hebben een soort van gedwongen time out gehad.
De hardlopers onder ons konden, tenzij ze geen drukke plekken opzochten, wel redelijk hun sport blijven beoefenen en hun conditie op peil houden. Maar ook hier waren wedstrijden niet aan de orde, de sportcarrière kwam noodgedwongen op een zijspoor te staan. Het was ook niet de tijd om aandacht te besteden aan nieuwe outfits. Er werd over het geheel genomen weinig geld uitgegeven. Deels door de impact van Corona op de economie, waardoor veel mensen hun inkomsten niet meer gegarandeerd zagen, deels omdat er gewoon geen gelegenheid was om geld uit te geven aan leuke dingen. Er waren domweg geen opportunity’s om ‘gezien te worden’ dus de noodzaak om er goed uit te zien was er een tijdje niet.

Weer hardlopen
Brigitte uit Assen was in de wolken dat ze weer naar de hardloopclub kon gaan. De anderhalve meter regel moest wel in acht worden genomen, maar er was in elk geval weer een mogelijkheid om in groepsverband te sporten. Hoewel hardlopen een individuele sport is, is het prettig om samen met een groep jouw favoriete sport uit te oefenen. Daarbij komt dan ook de wens om er weer goed uit te zien. Zelfvertrouwen ontleen je aan een geschikte outfit. En bij een nieuwe outfit hoort passende onderkleding. Een slip die niet tot nauwelijks zichtbaar is onder de hardloopbroek en een sport bh hardlopen die zorgt voor de juiste ondersteuning van je borsten. Goed voor je nek, rug en schouders maar ook strak qua uitstraling. Brigitte houdt van de sport bh met beugel, die geeft haar precies de juiste ondersteuning, waar zij zich goed bij voelt en die haar in staat stelt om zonder zorgen naar haar einddoel te streven: de perfecte race in de perfecte tijd!

En om de kleding voor na de loop veilig in de kluisjes van het start- en eindpunt op te bergen koopt zij ook een rugtas om droge kleding in te bewaren. Na afloop van de eerste succesvolle wedstrijdloop weet zij zich verzekerd van heerlijke droge kleding die zij kan aantrekken om op comfortabele wijze terugweg naar huis te gaan.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15639