Datum plaatsing: 04 januari 2021

AV Oss ’78 start in februari met Marathon Trainingsprogramma


AV Oss ’78 start in februari met Marathon Trainingsprogramma


Oss (Regionaal): AV Oss’78 en de organisatie van De Maasdijk hebben de handen ineengeslagen voor een uniek trainingsprogramma: het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2021. Dit trainingsprogramma bereidt deelnemers in 21 weken voor op deelname aan de hele of de halve marathon van De Maasdijk op 19 juni dit jaar. Naast trainingen krijgen deelnemers diverse extra’s zoals een videoanalyse en een hartslagtest. Het trainingsprogramma start op donderdag 4 februari.

Het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2021 wordt, uiteraard corona-proof, verzorgd door een deskundige en ervaren trainer. Er is 1x per week een groepstraining en daarnaast trainen de deelnemers 2x per week zelfstandig op basis van een persoonlijk trainingsschema. De groepstrainingen zijn gericht op uithoudingsvermogen, looptechniek, kracht, lenigheid en coördinatie.

Extra’s: videoanalyse en hartslagtest
Het Marathon Trainingsprogramma biedt naast trainingen ook diverse extra’s. Er worden video-opnamen gemaakt die individueel worden besproken. Daarbij wordt gelet op looptechniek, paslengte en pasritme. Ook wordt er een hartslagtest gehouden op basis waarvan voor elke deelnemer de ideale snelheid en hartslagfrequentie voor duurlopen worden bepaald.

Instapniveau
Voor deelname aan het trainingsprogramma is een zeker instapniveau vereist. Van deelnemers die de marathon willen gaan lopen wordt verwacht dat zij de afgelopen 2 jaar ten minste drie maal een halve marathon hebben gelopen. Deelnemers die de halve marathon gaan lopen hebben in het afgelopen jaar ten minste drie maal een 10 kilometer gelopen.

Meer info
Het Marathon Trainingsprogramma Maasdijk 2021 start op donderdag 4 februari 2021. De groepstraining vindt plaats op donderdag van 19:00 uur tot 20:30 uur. De kosten voor deelname bedragen 99 euro. Aanmelden kan per e-mail naar looptrainer@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. Bij 32 deelnemers sluit de inschrijving. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Scholte 06-37301202.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12649