Datum plaatsing: 06 januari 2021

Uitreiking Osse Sportaward in show op Dtv


Uitreiking Osse Sportaward in show op Dtv


Oss (Oss): Osse sportkampioenen krijgen op maandag 25 januari eer voor hun prestatie tijdens de uitreiking van de Osse Sportawards. De show zal te zien zijn op de lokale zender Dtv.

Vanwege corona heeft de organisatie gekozen voor slechts één award, die voor de meest aansprekende prestatie van 2020. De categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam zijn hiervoor eenmalig samengevoegd. Net als vorig jaar wordt ook dit jaar de Sportakkoord Stimuleringsaward uitgereikt. De award gaat naar de organisatie die het ontvangen stimuleringsbudget het beste heeft ingezet.

Regenboogaward
Nieuw dit jaar is de Regenboogaward. Deze award is een initiatief van Regenboogstad Oss, COC Noordoost Brabant en het Sport Expertise Centrum. De award gaat naar een initiatief van een sportaanbieder om het sportklimaat en respect voor mensen uit de LHBTI+ gemeenschap te verbeteren

Portretten
Het programma bestaat verder uit een aantal verrassingselementen. De show vindt plaats vanuit een unieke openluchtstudio en is dit jaar meer dan ooit leuk voor iedereen die interesse heeft in sport in de gemeente Oss. Zo gaat Justin Hendriks van het Sport Expertise Centrum het opnemen tegen een Europees kampioene in het wielrennen en is er aandacht voor een Osse sportfamilie. Het vreemde sportjaar 2020 wordt uitgelicht met portretten en verhalen van Osse sporters. Sommige sporters kwamen niet of nauwelijks in actie en moesten zelfs hun trainingen aanpassen of stoppen. Anderen zagen een kampioenschap of promotie plotseling verdwijnen of de Olympische Spelen met een jaar uitgesteld worden. Gek genoeg waren er ook sporters die juist meer in de publiciteit kwamen.

De uitzending is maandag 25 januari vanaf 20.00 uur te zien op Dtv Oss-Bernheze en het YouTube-account van het Sport Expertise Centrum.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13535