Datum plaatsing: 21 januari 2021

Winnaars Osse Sportawards bekend door online showOss (Oss): De winnaars van de Osse Sportawards worden op 25 januari bekend gemaakt tijdens een online show. Ook worden alle kampioenen op een leuke manier in het zonnetje gezet. U kunt de show bekijken via het YouTube kanaal van het Sport Expertise Centrum en via Dtv. De show start om 20:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten.

Programma voor alle Ossenaren
Het vreemde sportjaar 2020 laten we zien met portretten en verhalen van Osse sporters. Sommige sporters kwamen niet of nauwelijks in actie en moesten zelfs hun trainingen aanpassen of stoppen. Anderen zagen een kampioenschap of promotie of plotseling verdwijnen. De Olympische Spelen werden uitgesteld. Gek genoeg waren er ook sporters die juist meer in de publiciteit kwamen.

Drie verschillende categorieën
Dit jaar is er één Osse Sportaward voor de meest aansprekende prestatie van 2020. De categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam zijn hiervoor voor één keer bij elkaar gevoegd.
Net als vorig jaar reiken we ook dit jaar de Sportakkoord Stimuleringsaward uit. De award gaat naar de organisatie die het ontvangen stimuleringsbudget het beste heeft ingezet.
Nieuw dit jaar is de Regenboogaward. Deze award is een idee van Regenboogstad Oss, COC Noordoost Brabant en het Sport Expertise Centrum. De award gaat naar een idee van een sportaanbieder om het sportklimaat en respect voor mensen uit de LHBTI+ gemeenschap te verbeteren.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13382