Datum plaatsing: 02 februari 2021

Bokkendonk, 66 jaor mi mekaor


Bokkendonk, 66 jaor mi mekaor


Gestel (Sint-Michielsgestel): Dat carnaval er dit jaar wat anders uit gaat zien, is noodzaak. De Sjarrels willen daar niet te lang bij stilstaan, maar vooral denken in mogelijkheden. Carnaval is bij uitstek het feest van zotheid, spot en uitbundigheid. En bovendien het feest van saamhorigheid. De Sjarrels dachten erover na hoe kunnen ze dat, binnen de huidige maatregelen in een mooi kieltje kunnen steken.

Daarom vragen de Sjarrels aan de inwoners van Bokkendonk om je voorraam en/of voortuin zo carnavalesk mogelijk te versieren, zodat het hele dorp onder de naam ‘Route 66’ kan meegenieten van jullie gezelligheid. Het kan niet uitbundig genoeg!
De Sjarrels zullen tijdens de carnavalsdagen alle ramen en tuinen bewonderen. Op carnavalsmaandag zullen zij, in het kader van de bier & bitterballenbingo, een bier & bitterballen borrelplank voor de voordeur zetten bij het best verklede huis! De Sjarrels hopen op deze manier, dat wanneer je door de straten van Bokkendonk wandelt of fiets, toch het gevoel krijgt dat we carnaval vieren op afstand van elkaar, maar toch mi mekaor!
Meld je voor 9 februari aan via secretariaat.sjarrels@gmail.com.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15889