Datum plaatsing: 03 februari 2021

Winnaars Osse Sportawards


Winnaars Osse Sportawards


Oss (Oss): Vorige week werden de winnaars van Osse Sportaward, Sportakkoord Stimuleringsaward en Regenboogaward bekend gemaakt. Daarnaast was er aandacht voor de Nederlands kampioenen. De sporters die een podiumplaats op een EK of WK behaalden werden ook in het zonnetje gezet. De show is terug te kijken via het YouTubekanaal van het SEC.

Osse Sportaward
De Osse Sportaward ging naar Elise Uijen. De jury vond haar prestaties het meest bijzonder. Elise werd in 2020 Nederlands en Europees kampioen tijdrijden bij de junioren.

Sportakkoord Stimuleringsaward
Net als vorig jaar werd ook dit jaar de Sportakkoord Stimuleringsaward uitgereikt. De award ging naar RKSV Ulysses. De jury vindt dat zij het ontvangen stimuleringsbudget het beste hebben ingezet. RKSV Ulysses is een traject gestart om een vitale vereniging te worden.

Regenboogaward
De Regenboogaward werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. De award ging naar KV DOT. KV DOT gaat een commissie starten die zich bezig houdt met de sociale veiligheid binnen de vereniging. Zodat iedereen zich prettig voelt binnen de vereniging. De jury vindt deze ontwikkeling het beste passen bij het doel van de award. Dat is het sportklimaat en respect voor mensen uit de LHBTI+ gemeenschap verbeteren.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14103