Datum plaatsing: 16 februari 2021

Geldfit.nl nu ook beschikbaar in BernhezeHeesch (Bernheze): Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de rekeningen te betalen. Gemeente Bernheze werkt daarom samen met de Nederlandse Schuldhulproute om inwoners met financiŽle problemen te helpen. Inwoners kunnen vanaf nu gebruik maken van de online test op Geldfit.nl.

Waar kun je terecht?
Voor veel mensen is niet altijd duidelijk waar je terecht kunt voor hulp bij geldzorgen. Daarom kunnen inwoners van Bernheze gebruikmaken van de test op Geldfit.nl. Door korte vragen krijg je inzicht in jouw financiŽle situatie en ontvang je een persoonlijk advies. Denk aan tips over financieel fit blijven of een overzicht van plaatsen waar je terecht kunt voor passende hulp. Mensen die liever bellen kunnen gratis gebruikmaken van telefoonnummer 0800-8115. Een medewerker denkt met je mee en verwijst eventueel door naar passende hulp in de buurt.

Martin Suithoff, directeur Nederlandse Schuldhulproute, vertelt: ďIedereen kan te maken krijgen met financiŽle problemen. Ontslag, relatieproblemen en ziekte zijn bijvoorbeeld situaties waardoor iemand te maken krijgt met zorgen om geldzaken. Deze zorgen kunnen snel oplopen in schulden. Dit willen we als de Nederlandse Schuldhulproute voorkomen. En dat doen we niet alleen, maar samen met gemeenten, banken, verzekeraars en andere bedrijven.Ē

Geldzorgen bij ondernemers
Ook ondernemers worden hard getroffen door de coronacrisis. Ondernemers in Bernheze kunnen nu terecht bij Geldfit Zakelijk. Want, zo vertelt Martin ďOndernemers lopen andere financiŽle risicoís dan consumenten. Daarom is specifieke hulp hard nodig. Met Geldfit Zakelijk bieden we ondernemersgerichte tips, tools en hulpverlening.ĒUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15160