Datum plaatsing: 22 februari 2021

Zeventien disciplines onder één dakBerghem (Oss): Het is eigenlijk bijzonder uniek te noemen. In totaal 17 disciplines onder het beheer van in feite van maar een persoon. “Hallo, dat wil ik dus meteen corrigeren. Alleen kan je dat niet”. Nee hoor. We doen dat met ons hele team… meer dan 30 man Zelfs mijn kinderen zijn druk met het bedrijf, hoe mooi wil je het hebben”, zegt Theo met een brede lach.

Vader en moeder Wim en Annie van de Camp waren de grondleggers. In 1966 begonnen in Lithoyen en daarna het bedrijf in Berghem voortgezet. “Ons pap en mam waren en zijn mijn voorbeeld. De passie, inzet en bevlogenheid die zij hadden voor het bedrijf is met geen pen te beschrijven. Heel groot respect heb ik daarvoor. Nog dagelijks zijn ze hier op het bedrijf en het ‘sparren’ met ons pap zou ik voor geen goud willen maar ook niet kunnen missen”, zegt Theo.

“In Berghem hadden we eigenlijk precies wat we nu hebben, in kleinere vorm weliswaar, maar het was er wel. Het bedrijf zat echter in een woonbuurt en hier aan het Randmeer hebben we meer ruimte en daardoor is het geheel overzichtelijker. Alleen al met de grondbank hebben we grote stappen gezet. ‘Vroeger’ werd alle grond door ons afgevoerd. Nu zijn we een gecertificeerde grondbank en verwerken wij het aangevoerde grond terug tot 90% schoon gecertificeerde grond. Maar ook in de verwerking van de aangevoerde puin hebben we progressie gemaakt. We breken deze (op eigen terrein) waardoor het hergebruikt kan worden in bv wegenbouw. We zijn in feite dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen, op welk gebied dan ook. Op dit moment zijn we druk met zonnepanelen en Led- verlichting. Inmiddels zijn wij ook MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gecertificeerd”, aldus Theo en Annette.

De zakelijke wereld weet ons inmiddels feilloos te vinden en voor de particuliere markt heeft v.d. CAMP oss meer te bieden dan menigeen denkt. De sierbestrating behoeft geen verder betoog. Maar ook (eventuele kleine hoeveelheden) zand en grind, het uitgraven van bouwputten of tuin, sloop van huis of gebouwen, de bouw van een paardenbak, het afhalen of bezorgen van materiaal… Het zit allemaal in het programma van v.d. CAMP oss. Met het volstrekte recht: “Completer dan Compleet”.

www.vdcamp.nl - www.sierbestratingoss.nl - www.grondbankdegeeross.nl - info@vdcamposs.nl
V.d. Camp, Randmeer 18, 5347 JW Oss - 0412-401605

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18725