Datum plaatsing: 26 februari 2021

Uitbreiding Meanderkamer


Uitbreiding Meanderkamer


Gestel (Sint-Michielsgestel): Dinsdag 2 maart start een tweede dag Meanderkamer in Sint-Michielsgestel

Door de coronamaatregelen verkeert iedereen al een hele tijd in een bijzondere situatie. De wijze waarop je normaal gesproken je tijd vulde met familie, vrienden, hobby’s en verenigingen ligt tijdelijk stil. Gelukkig mag een dagbestedingsactiviteit, zoals de Meanderkamer van Bint, wel doorgaan. De overheid heeft hier ook het belang van uitgesproken. Uiteraard coronaproof, want ieders gezondheid en veiligheid staat voorop. Dat betekent dat we minder deelnemers mogen ontvangen dan gebruikelijk. Daarom gaat de Meanderkamer naast de donderdag ook op de dinsdag open, zodat we iedereen die behoefte heeft aan ontmoeting veilig en verantwoord kunnen ontvangen.

Er is een dagprogramma van 10:00 uur tot 15:00 uur incl. lunch. Samen met onze vrijwilligers willen we iedereen een fijne dag bezorgen en een plek waar je je thuis voelt. Zo drinken we een kopje koffie of thee met elkaar, genieten we van elkaars verhalen, doen we een spel en bewegen we, gaan we iets creatiefs doen of iets anders dat aansluit bij jouw wensen. De Meanderkamer is voor iedereen vanaf 18 jaar ongeacht leeftijd of beperking. Mantelzorgers kunnen daarnaast op adem komen als de zorgvrager naar de huiskamer van het dorp gaat. Je kunt een maand vrijblijvend naar de Meanderkamer komen. Bij aanmelding vragen we een eigen bijdrage van: €19,- per maand.

We heten je van harte welkom!

Wanneer?
Elke dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur in de Meander in Sint-Michielsgestel.

Meer informatie
Wil je je aanmelden voor de Meanderkamer? Heb je vragen over de activiteiten, de kosten of de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Bel (073) 551 5432 of mail naar info@bintwelzijn.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30514