Datum plaatsing: 24 februari 2021 - Laatst gewijzigd: 24-02-2021 15:08:40

Gratis Online Duurzaam Wonen Spreekuur


Gratis Online Duurzaam Wonen Spreekuur


Oss (Oss): Door de lockdown verzorgt het energieloket van gemeente Oss, Brabant Woont Slim, online spreekuren. Zo kun je als inwoner van gemeente Oss toch een Duurzaam Wonen Spreekuur boeken. Normaal is dit spreekuur in het gemeentehuis van Oss. Nu spreek je de adviseurs van Brabant Woont Slim online. Tijdens het spreekuur kun je al je vragen stellen over jouw energieverbruik en het verduurzamen van jouw woning. Allemaal vanaf je eigen bank en gratis, zoals altijd.

Stel je vragen over energie online
Wil jij weten aan welke kosten je moet denken bij het isoleren van je huis? Of twijfel je over een zonneboiler? Zijn er subsidies of leningen die kunnen helpen? Of wil je weten hoe je de energierekening moet lezen? Én wanneer je wilt weten hoe je het beste kan besparen, helpt de adviseur van Brabant Woont Slim. Je boekt het spreekuur hier: www.brabantwoontslim/duurzaamwonenspreekuur

Kans op een gratis Slim wonen Advies op maat
Iedere inwoner van gemeente Oss die in čn voor februari 2021 een online spreekuur heeft gehad, maakt kans op een gratis Slim Wonen Advies op maat t.w.v. €375,-. Het Slim Wonen Advies is na het Online Duurzaam Wonen Spreekuur de volgende stap in het verduurzamen van jouw woning. Een adviseur van Brabant Woont Slim loopt met jou door je huis. Bespreekt met jou jouw duurzame wensen en stelt aan de hand daarvan een adviesrapport op. Dat rapport is helemaal afgestemd op jouw woning en jouw wensen. Je kunt het zien als het duurzame stappenplan voor jouw huis voor nu en de toekomst. Daar kan je mee vooruit!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14208