Datum plaatsing: 08 maart 2021

Een generatie die er voor kiest om te beleggen


Een generatie die er voor kiest om te beleggen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Een appeltje voor de dorst bewaren en extra geld gelijk storten op de spaarrekening, het is nog steeds een manier om inderdaad een mooie reserve op te bouwen. Maar wat als er manieren zijn om met een paar eenvoudige stappen dit “ stilstaand” kapitaal sterk te laten groeien? Dat is het heel idee achter beleggen en laat de nieuwe generatie er geen gras over groeien. Er moet dan ook wel kritisch worden gekeken naar de mogelijkheden omdat de kapitaalmarkt er door overspoeld wordt.

Maar met de juiste informatie kunnen de nodige stappen worden genomen
Het laatste crypto nieuws volgen bijvoorbeeld en is dat al voor velen iets waar ze niet omheen kunnen. De ontwikkelingen liegen er niet om dat de crypto markt nog veel verrassingen in zich heeft en geniet beleggen in Cardano de voorkeur. Waar het rentepercentage op een spaarrekening rond een paar procenten per jaar ligt en nauwelijks in staat is voor de inflatie te compenseren, liggen de winsten op de cryptomarkt in de orde van een paar tiental tot soms boven de honderd procent van de inzet. Binnen een periode van minder dan een jaar kan dus een winst verkregen worden waar er bij de bank een aantal jaren op gewacht zou moeten worden.

Ook andere mogelijkheden moeten niet verwaarloosd worden
Wie het onderste uit de kan wil halen en gelijk het risico niet te hoog wil laten oplopen, zal ook een kijkje nemen op de aandelenmarkt. Ook door het kopen van aandelen en te wachten op een stijging van de koers en het dividend, kan er een hoger rendement worden gehaald dan een spaarrekening. Investeren in crypto en/of aandelen vereist wel een constante betrokkenheid van de belegger en moet dat ervoor zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op ontwikkelingen. Die kunnen zich binnen een paar uren voltrekken en zijn er daarom hulpmiddelen voorhanden zoals bots die parameters in de gaten houden en eventueel ook zelf handelingen kunnen verrichten. Door het kapitaal dus te laten werken, is de nieuwe generatie actief betrokken binnen de kapitaalmarkt en er al aardige winsten mee gemaakt.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15327