Datum plaatsing: 10 maart 2021

Nieuwe datum voor Western Experience met zomers gevoel


Nieuwe datum voor Western Experience met zomers gevoel


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na een fantastische 25e editie in 2020 van de Western Experience was de organisatie altijd al van plan om dit gezelligste Europese Countryfestival festival uit te breiden met een zomers zusje,
Door de Corona perikelen hebben we dit jaar moeten opschuiven met onze datum. Januari werd eerst mei, maar ook mei blijkt nog te vroeg. Dat is een beetje tegenslag, maar geeft ook een mogelijkheid om ons zomerse idee te lanceren.
We hebben met z’n alle goeie hoop dat er heel veel licht aan de horizon schijnt. Daarom kondigen wij vandaag dan ook met gepaste trots onze zomerse Western Experience aan op 4 & 5 september 2021.
Deze Summer Edition krijgt ook een gepaste locatie: het Autotron in Rosmalen biedt volop ruimte binnen en buiten, zodat we 4 podia, 10 bands, 12 artiesten, DJ’s en een singer-songwriter cafe kunnen bieden. Verder verwachten wij natuurlijk showteams, kidscorner, standhouders met de mooiste country en western kleding, meubels, accessoires en wannahaves, American Cars, infostands en nog heel veel meer!
Door het huidige reisverbod voor paarden zal er naar alle waarschijnlijkheid geen paardenarena mogelijk zijn. Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen met betrekking tot de Corona maatregelen voor uw en onze veiligheid. Mensen met kaartjes voor het evenement in mei krijgen binnenkort bericht met opties om hun ticket te houden voor de nieuwe datum, of hun geld retour te krijgen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14101