Datum plaatsing: 26 maart 2021

Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’


Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’


Maren-Kessel (Oss): Je voelt, meteen al bij binnenkomst bij het Afslank- en schoonheidsinstituut van Annemiek van der Voort in Maren-Kessel, de gastvrije warmte als het ware op je afkomen. LijfStijling en Huidstijling, deze twee begrippen horen binnen het bedrijf van Annemiek onlosmakelijk bij elkaar. “Vandaar dat we met een gerust hart en gevoel de term ‘Connected Beauty’ kunnen bezigen. We benaderen de cliënt altijd als ‘persoon in totaliteit’. Samen met onze kennis en geavanceerde apparatuur, verkrijgen we gegarandeerd resultaat”, aldus Annemiek. Gedurfde woorden van een vakvrouw die, hoe verder we in gesprek geraken, steeds meer waarheid verkrijgen. September 2021 vieren ze hun 12½ jarig jubileum van LijfStijling.

door Jan van Ravenstein

DAT KAN IK OOK
Even voorstellen: Annemiek van der Voort, gehuwd met André en samen hebben ze drie zonen. “We zijn de trotse grootouders van kleinkind Nilou en een tweede ‘wondertje’ waar we echt naar uitkijken, is onderweg”, zegt ze stralend. Een kleine terugblik in de geschiedenis leert dat de basis van de start van het instituut gezocht moet worden in het persoonlijke van Annemiek. “Weet je, noem mij maar een ervaringsdeskundige. Vanaf mijn 18e was ik in gevecht met de kilo’s. Van alles heb ik gedaan. En ja, ook ik had soms dat duwtje in mijn rug nodig en ook ik had een streefgewicht. Maar afvallen is één, op gewicht blijven is twee”, zegt Annemiek. Vooral de nazorg ontbrak vaak en dat zette haar ook aan het denken. “Dat kan ik ook”, was mijn allereerste gedachte toentertijd, zegt ze met een brede smile. Aldus geschiedde.

ALLES ONDER 1 DAK
Het mooie van dit bedrijf is de totaliteit. Het herbergt een ongekende veelzijdigheid met als enig ultieme doel: ‘Pure Schoonheid’. Je proeft als het ware de zogenaamde ‘ziel en zaligheid’ die Annemieke met verve, liefde en schoonheid dagelijks in haar bedrijf stopt. Kleinschaligheid, eerlijk en vooral transparant. Tijdens de allereerste kennismaking krijgt de klant alle facetten van het bedrijf te zien en voorzien we de klant van advies. “Wij hebben geen geheimen en we houden van een eerlijk advies. Geen poespas en soms misschien wel iets te recht voor zijn raap. Maar vooral eerlijk, zoals gezegd.
Huidstijling is onderdeel van LijfStijling. “Wat je eet komt vaak tot uiting in de huid, maar ook of je met veel stress leeft, rookt, drinkt of beweegt. Dit alles moet in balans zijn om sowieso goed in je vel te kunnen zitten en te kunnen stralen”, zegt Annemiek.
Wat opvalt in het gehele pand is de netheid, de warme uitstraling en vooral de functionele indeling. De twee fonkelnieuwe behandelkamers geven ruimte en rust.

SPECIALIST IN HUN VAK
Professioneel, gediplomeerd en deskundig. Het zijn termen die je met regelmaat tegenkomt in de mooi verzorgde brochures van de praktijk van Annemiek. Alles wat je ziet en ervaart straalt professie en vooral vertrouwen uit. De nieuwe behandelkamers met uitgekiende behandel apparatuur zijn een lust voor het oog. Maar ook de EMS trainingsruimte maakt grote indruk en geeft je inspiratie om meteen aan de slag te gaan. Annemiek en collega Patty zijn beiden gediplomeerd, professioneel schoonheidsspecialiste. Patty zit al ruim 25 jaar in het vak en kent het klappen van de zweep. En van Annemiek kan ik u ook vertellen dat ze een deskundig, gediplomeerd en vooral bewogen gewichtsconsulent is die intussen na al die jaren alle kneepjes van het vak tot in finesse beheerst. Annemiek met een stralende lach na deze ware woorden: “Jawel. Maar ik hou ook zo ontiegelijk veel van mijn vak”. Bijscholing en blijven leren vindt Annemiek een must voor een optimale bediening van haar cliënten!

AFVALLEN
“Voel Je Lekker”, zijn de veelzeggende woorden die staan te lezen op de brochure ‘Afvallen’. Eigenlijk omvatten die drie woorden alles wat de term afvallen behelst: “Je fijn in je vel voelen”.
Bij kennismaking is er allereerst het kosteloze adviesgesprek. De behoeften van elk individu zijn nu eenmaal allemaal anders. Maar ook de aanpak moet aansluiten bij de wens. Wil de klant in korte tijd het doel bereiken of juist zichzelf meer tijd gunnen om tot het resultaat te komen. Welke aanpak er ook gekozen wordt, een gezonde leefstijl staat voorop. “Wij geloven in onze cliënten én in onze aanpak”.

BEHANDELING
Een mooie huid is een gezonde huid. En daar ligt nu juist het specialisme van Huidstijling. Kort gezegd: “Bent u op zoek naar behandelingen voor huidverbetering? Of bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist? HuidStijling is dé expert op het gebied van huidbehandelingen voor uw gezicht en lichaam. Wij bieden ontspannende gezichtsbehandelingen, maar zijn expert in anti-aging behandelingen. De LPG endermologie is een mechanische bindweefselmassage voor het verminderen van (plaatselijk) vet, het verminderen van cellulite, verstevigen van de huid en het verbeteren van de contouren.

BEWEGEN
Wil je afvallen of alleen fitter worden? Je sportprestaties verbeteren, spieren verstevigen of gewoon dat je kleren weer normaal passen..? Ieders ultieme wens toch. Tip: Ga dan effectief sporten gecombineerd met moderne technologie. “EMS, Electro Musculaire Stimulatie Lichaamstraining”. Afslank- en schoonheidsinstituut LijfStijling heeft het voor u in huis, compleet met professionele 1 op 1 begeleiding.
Twintig minuten EMS training (Elektro Musculaire Stimulatie) staat gelijk aan anderhalf uur trainen in de sportschool. Het is voor iedereen geschikt, man, vrouw, jong en oud.
Uiteraard start de training pas na een intakegesprek waar wordt gekeken wat voor u de beste methode is.

Voor alle complete info betreffende alle behandelingen neem een kijkje op: www.lijfstijling.nl en www.huidstijling.nl
LijfStijling, Provincialeweg 73, 5398 JJ Maren-Kessel 0412–479385 / 06–20299616
marenkessel@lijfstijling.nlLijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’
Lijfstijling: ‘Pure Schoonheid’


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20147