Datum plaatsing: 31 maart 2021

Online marketing, SEO en WordPress genereren klanten voor uw webshop


Online marketing, SEO en WordPress genereren klanten voor uw webshop


's-Hertogenbosch (Regionaal): In het afgelopen decennium hebben consumenten de manier waarop ze willen winkelen voortdurend verandert en proberen de aanbieders bij te blijven. Consumenten zoeken, vergelijken en kopen in grote getale via online sites, marktplaatsen, mobiele apps, fysieke winkels en sociale sites. Omdat innovatieve technologie hun reis hierbij ondersteunt, zijn consumenten op zoek naar opmerkelijke ervaringen op deze digitale en fysieke contactpunten met merken. Hoe creŽert u deze ervaring voor uw online onderneming? Hoe verhoogd u de bezoekersaantallen voor uw webshop? Op welke manier wordt u vindbaar in de zoekmachine die iedere gebruiker op het internet raadpleegt voor het vinden van hun antwoord op hun probleem?

De juiste klantbeleving genereren
De uitdaging waar de online ondernemer voor staat, is het creŽren van een ervaring voor klanten die daadwerkelijk voelbaar is. Als u een traditionele fysieke winkel heeft, gaat bij het creŽren van een klantervaring allemaal om het creŽren van een bepaalde zintuiglijke reis voor hen. Van de branding, tot het spelen van muziek, de geur en de service, het draait allemaal om het creŽren van een beleving met positieve gevoelens en ervaringen zodat de klant binnenkomt. Online is lastiger. Hier moet u uw merk via een scherm overbrengen.

Het creŽren van een succesvolle klantreis betekent dat u naar uw WordPress shop moet kijken als hoe uw klant dit zou doen. U moet de site vanaf alle toegangspunten betreden zoals de klant dit zou doen. Van de sociale punten tot het organisch zoeken Volg de natuurlijke koers die de klant zou volgen en bepaal op de eenvoudigste en gemakkelijkste manier of ze plezierig op hun eindbestemming zijn gekomen.

Onderzoek uw inhoud; was het inzichtelijk, nuttig en transparant? Bekijk al uw afbeeldingen opnieuw. Projecteren ze het merk en de kwaliteit van uw site? Zijn alle kleuren uniform? Is uw site strak en eenvoudig? Trekken uw banners de aandacht weg van de kernboodschap van uw site?

Verhogen bezoekersaantallen
Wilt u werken aan uw SEO? Ga dan uw SEO verbeteren in WordPress! Met WordPress kunt u hiermee aan de slag waarbij u direct aan uw SEO kunt bijdragen. WordPress op zichzelf is geen vervanging voor een solide SEO strategie, en hoewel het niet te ontkennen valt dat het u tijd bespaart en u helpt om zonder ervaring aan de best practices te voldoen, moet u begrijpen dat u er moeite voor moet doen om uw website op Google te rangschikken.

SEO kan heel snel technisch worden, maar de schoonheid van WordPress maakt het gemakkelijk toegankelijk voor mensen die geen ervaring hebben of zelfs voor degenen die zichzelf niet als technisch beschouwen.

Dankzij webshop marketing vindt u de juiste technieken om vindbaar te worden op het internet. Dit kunt u realiseren via deze manieren;

- Content marketing
Dit is een marketingtechniek die is ontworpen om gericht verkeer naar uw e-commerce website te verbeteren via verschillende platforms zoals zoekmachines, platforms voor videoís en sociale media. De beste manier om uw winkel te promoten met behulp van contentmarketing, is door een blog te maken. Vind de juiste zoekwoorden in uw niche en gebruik deze om unieke inhoud te maken die waarde toevoegt aan uw klanten.

- Instagram marketing
Bouw een community op en gebruik influencers om naamsbekendheid te vergroten.

- Loyaliteitsmarketing
Bedank uw klanten voor het kiezen van uw winkel boven de concurrenten.

- Verwijzing / affiliate marketing
Beloon zakenpartners en klanten voor het promoten van uw winkel.

- E-mailmarketing
Zodra u abonnees heeft, kunt u gepersonaliseerde e-mails maken voor betere conversies.

- Facebook advertenties
Gebruik Facebook advertenties om producten te verkopen via Facebook, Messenger of Instagram.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18893