Datum plaatsing: 16 april 2021

Thema Berghem Bruist 2021 'De wereld rond'


Thema Berghem Bruist 2021 'De wereld rond'


Berghem (Oss): Al tijden kunnen we niet de wereld in, daarom halen we de wereld naar Berghem toe! Kom de wereld zien, horen, proeven en beleven op 19 september 2021! De voorbereidingen zijn in volle gang. De locatie houden we nog even geheim. Op dit moment staat de teller van het aantal deelnemende verenigingen/stichtingen op 17. Hartstikke fijn dat we al zoveel aanmeldingen hebben ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds! Stuur een mail naar deelnemers@berghembruist.nl

Activiteiten
Weet je nog niet zo goed wat je wil doen? Het thema van deze editie van Berghem Bruist is "De wereld rond". De bedoeling is om het terrein in te delen in werelddelen. Iedere deelnemer krijgt een werelddeel toegewezen. Hierop kun je een activiteit aanpassen. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden. Als je hier hulp bij nodig hebt, laat het weten. We denken graag met je mee.

Bijdragen aan Berghem Bruist?
Help mee om Berghem Bruist tot een succes te maken. We hebben jouw bijdrage hard nodig, groot of klein! Je kan kiezen voor een uitgebreid pakket, maar ook een kleiner pakket is een optie. Of wat dacht je van een kraam om jouw bedrijf te presenteren? Neem contact op met Martijn via sponsoring@berghembruist.nl voor de mogelijkheden.

Wie verdient de Bruisende Bergse 2021?
Ieder evenement zet Berghem Bruist een 'stille' kracht in het zonnetje,
Iemand die niet vaak in de belangstelling staat maar achter de schermen zeker zo hard werkt krijgt het beeld gemaakt door de Bergse kunstenares Annette Rooke. Stuur je suggesties naar bruisendebergse@berghembruist.nl. Vermeld daarin naam en waarom deze persoon de Bruisende Bergse 2021 zou moeten worden.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28820