Datum plaatsing: 16 april 2021

OldStars Walking Football/Korfbal weer volop van start!


OldStars Walking Football/Korfbal weer volop van start!


Den Dungen (Regionaal): Het door SC Den Dungen - OldStars georganiseerde Walking Football/Korfbal voor ouderen is weer begonnen op de sportvelden van de sportclub. Samen met begeleiders en trainers zijn de ouderen in Den Dungen weer volop in beweging op de dinsdag ochtend.

Zo zijn de deelnemers heerlijk in de buitenlucht in groepjes van vier en binnen de overige coronamaatregelen weer enthousiast van start gegaan. Onder begeleiding van een trainster en twee Sportkunde studenten staat er elke dinsdag ochtend een activiteit op de planning.

Op een verantwoorde manier doen de ouderen bewegingsoefeningen en spellen, waarbij de gezelligheid en vitaliteit centraal staat. Zo doen zij oefeningen waarbij hun balans, kracht en uithoudingsvermogen gestimuleerd wordt. Daarnaast wordt door het doen van verschillende spelvormen en wedstrijdjes het ‘fanatisme’ gevoed. Het samen sporten geeft ouderen de kans om banden op te bouwen met nieuwe en bestaande contacten.

Lijkt het u leuk om samen met leeftijdsgenoten lekker buiten sportief te bewegen? Kom dan op een dinsdagochtend om 10u naar het sportpark van SC Den Dungen en doe eens geheel vrijblijvend mee. Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar oldStars@scdendungen.nl.

Actief bezig zijn is leuker als we het samen doen!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14339