Datum plaatsing: 16 april 2021

Levensweg in Oss op 23 april voor werkzoekenden tijdens JobOn CareerGames


Levensweg in Oss op 23 april voor werkzoekenden tijdens JobOn CareerGames


Oss (Regionaal): T/m 30 april 2021 vinden de ‘JobOn CareerGames’ plaats. Doel is werkzoekenden in heel Nederland via interactieve spelvormen en netwerkbijeenkomsten te ondersteunen tijdens de zoektocht naar werk. Op 23 april vindt in Oss het wandelevent ‘Zet stappen in jouw banenzoektocht met Levensweg’ plaats, georganiseerd door Petra van der Vlugt, event- en projectmanager bij JobOn. “Tijdens deze versie van Levensweg gaan deelnemers al wandelend onder begeleiding van een wandelcoach in gesprek over loopbaanvragen. Natuurlijk met als doel stappen te zetten om die passende baan te vinden.”, aldus van der Vlugt.

Van der Vlugt: “Momenteel organiseren we vanuit JobOn nog veel online events gezien de huidige situatie, maar omdat persoonlijke contacten en netwerken in de eigen regio voor werkzoekenden ook erg waardevol zijn, organiseer ik dit event. Daarnaast sluit deze netwerkwandeling aan bij onze CareerGames campagne. We zitten intussen allemaal al zolang thuis en spelletjes spelen is weer helemaal hip geworden sinds corona. Natuurlijk leuk hier creatief op in haken met onze events die inhoudelijk bijdragen aan het vinden van een passende baan.”

Stappen zetten met wandelcoach
Deze netwerkwandeling in Oss wordt begeleid door ervaren wandelcoach Hester Sybrandi. “Als wandelcoach help ik op 23 april werkzoekenden graag op weg. Wandelend worden loopbaanvragen helderder en lichter en komt een oplossing vaak dichterbij. Tijdens deze wandeling werken we met diverse interactieve opdrachten. We staan stil bij verschillende aspecten die werkzoekenden verder helpen in de keuzes die zij maken binnen hun loopbaan en we dagen hen ook uit om de rest van het jaar concrete stappen te blijven zetten.”, aldus Sybrandi.

Aanmelden nog mogelijk
Er zijn nog plekken beschikbaar voor de netwerkwandeling ‘Zet stappen in jouw banenzoektocht met Levensweg’ die plaatsvindt op 23 april van 10.00 tot 11.30 uur. Het startpunt is bij ‘De Kriekeput’, Schaijkseweg 3A in Herpen. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/zet-stappen-in-jouw-banenzoektocht-in-oss-met-levensweg.

Over de JobOn CareerGames
De zoektocht naar passend werk is een zoektocht vol obstakels, dilemma's, keuzes, diepte- en hoogtepunten. De zoektocht is vergelijkbaar met het spelen van een spel, bijvoorbeeld als een puzzel met diverse puzzelstukken die samen moeten komen. De metafoor van ‘het spelen van een spel’ vormt de rode draad tijdens de JobOn CareerGames. JobOn is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. Met ons aanbod stimuleren we het ontwikkelen van kennis, persoonlijke ontwikkeling, de eigen regie en het vergroten van het netwerk. Dit alles om die leuke en passende baan te vinden. www.jobon.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29325