Datum plaatsing: 23 april 2021

Actiefiguren kunnen goud geld opleveren


Actiefiguren kunnen goud geld opleveren


's-Hertogenbosch (Regionaal): In vergelijking met vroeger spelen kinderen tegenwoordig nog maar weinig met speelgoed. Vandaag de dag spelen zij liever op de tablet dan dat zij met fysiek speelgoed spelen. Dit ging er vroeger behoorlijk anders aan toe. Destijds vermaakten veel kinderen zich met actiefiguren die toentertijd populair waren, zoals Transformers, Ninja Turtles, Power Rangers en Star Wars-figuren. Had je vroeger meerdere actiefiguren en heb je deze bewaard? Dan pluk je hier nu mogelijk de vruchten van. Sommige actiefiguren kunnen jou nu namelijk goud geld opleveren.

Is mijn actiefiguur geld waard?
Je hebt de laatste tijd mogelijk al wel gehoord dat speelgoed uit de jaren ’90 voor ontzettend veel geld verkocht worden. Zo blijkt bijvoorbeeld dat Pokémonkaarten veel geld waard zijn. Dit is niet het enige speelgoed uit de nineties dat tegenwoordig een aanzienlijke waarde heeft. Nee, want er zijn ook mensen die veel geld neerleggen voor bepaalde actiefiguren.

Is het inmiddels al jaren geleden dat je voor het laatst met een actiefiguur speelde? Dan heb je hem onlangs mogelijk weggegooid. Als je het speelgoed bewaard hebt, is het zeker de moeite waard om te kijken of je er geld aan kunt verdienen. Denk overigens niet dat ieder actiefiguur jou ook geld oplevert, want dat is niet het geval. Voor welke actiefiguren je een leuk bedrag kunt krijgen? Voor G.I. Joe bijvoorbeeld. Dit actiefiguur levert je al snel een paar honderd euro op. Ook de Power Rangers vallen in de smaak. Voor deze actiefiguren wordt soms ook flink wat geld neergeteld.

Actiefiguren verkopen
Heb je jouw actiefiguren al die jaren bewaard? Dan is dit misschien een geschikt moment om ze te verkopen. Omdat veel mensen inmiddels weten dat deze figuren flink wat geld opleveren, is er behoorlijk wat vraag naar. Helaas zijn er hierdoor ook genoeg mensen die er een slaatje uit proberen te slaan. Let daarom goed op als je jouw actiefiguur gaat verkopen. Weet je niet hoeveel je voor een figuur kunt vragen? Laat deze dan eerst eens taxeren door een kenner. Hij kan je precies vertellen hoeveel jouw actiefiguur waard is. Dit maakt het verkopen van actiefiguren een stuk makkelijker.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16125