Datum plaatsing: 15 mei 2021

Weg uit het Maasland: tip voor op reis deze zomer


Weg uit het Maasland: tip voor op reis deze zomer


's-Hertogenbosch (Regionaal): Na de lange periode waarin zelfs de gedachte aan een vakantie je al in een beter humeur bracht, kun je nu eindelijk serieus nadenken over een reis deze zomer. Leek tot nu toe een tripje naar Den Bosch al een wereldreis, nu kun je alvast voorpret hebben over een echte zomervakantie. Vanaf 15 mei zijn ook reizen die niet strikt noodzakelijk zijn, weer toegestaan. Heb jij al een idee waar je naar toe op vakantie wil deze zomer? Wil je de zon opzoeken in Spanje, Portugal of Griekenland? Of ga je liever nog verder weg?

Zelfvoorzienend of meer luxe
Sommige mensen zijn nog wel wat huiverig om een vakantie te boeken. Afgelopen jaar was ook de trend zichtbaar dat veel mensen een camper kochten of huurden en gingen kamperen, om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. Maar misschien vind jij dat toch iets te basic en wil je wat meer luxe op vakantie. Als alternatief kun je bijvoorbeeld een bungalow huren. Dit heeft als voordeel dat je wat meer voorzieningen hebt. Het nadeel is dat je wel zelf moet koken en schoonmaken enzovoorts. Ga je overnachten in een hotel of B&B dan heb je dat probleem niet. Wel zul je steeds op zoek moeten naar een plek om te lunchen en dineren.

Tip: vakantie in all inclusive resort
Wil je de beste combinatie van luxe, ontspanning en zelfvoorzienendheid? Kies dan voor een vakantie in een All-Inclusive Resort! Je brengt je vakantie als het ware door in een soort bubbel. Je hoeft niet op zoek naar een leuk tentje om te eten of drinken. Je hebt geen omkijken naar het schoonmaken en er is meestal een animatieprogramma voor jong en oud. Alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie vind je op het resort. Je hoeft daarom eigenlijk nergens het resort voor te verlaten en zo hou je je contacten - en hiermee het risico op corona - ook beperkt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16826