Datum plaatsing: 18 mei 2021

Steeds meer mensen bestellen online!


Steeds meer mensen bestellen online!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Het is bekend dat online kopen en laten bezorgen een groeiende markt is. Wat ook bekend is dat het in 2020 een boost heeft gekregen, want vanwege een virus moesten de fysieke winkels gesloten blijven, en was er geen andere keus dan online bestellen. Producten laten bezorgen is niks nieuws, in dit artikel een stukje geschiedenis, en dat het online bestellen toekomst heeft, met daarvoor enkele tips.

Een online shop beginnen
Een fysieke winkel beginnen is best moeilijk. Je moet op de goede locatie zitten, en dat valt niet mee. Je moet dan echt denken aan zo'n A1 locatie in een overdekt winkelcentrum, en dat is duur. Een online shop kun je overal beginnen, ook op een voordelig bedrijventerrein. Zowel de fysieke winkel alsmede de online shop moeten vindbaar zijn op internet, maar daar zijn marketingbureaus voor. Als je kiest voor die online shop dan is het al snel noodzaak om ergens een loods te huren voor voorraad en je bestellingen te verwerken. In die loods dan een handige inpaktafel waar je de pakketten van Dymo 4XL labels kan voorzien. Dymo 4XL labels zijn makkelijk in gebruik, en voor de vervoerder duidelijk. Het is dan ook het advies om met Dymo 4XL labels te beginnen, ook als je die kleine webwinkel bent in een garagebox die nog uit moet groeien tot een grote onderneming.

Oude tijden herleven, bezorgen is van vroeger
Frappant is dat bezorgen opnieuw uitgevonden is. Vroeger was het gewoon dat de bakker op de fiets met een mand vol broden aan het stuur ging bezorgen. Een ander voorbeeld is de melkboer die op enkele plekken nog steeds bestaat. Later kregen de consumenten auto's en vanaf toen vonden zij het juist leuk om producten op te halen. Dit ging over een top, overvolle en dure parkeerplaatsen bij winkelcentra, en als het dan om kleding kopen ging passen in te krappe paskamers. Hierdoor kopen de meesten liever kleding online, je kan dan in de thuissituatie passen en eventueel naar de garderobekast gaan op zoek naar combinaties. Door al dit gemak is het online kopen en bestellen weer terug bij af. Naar verwachting blijven wel massaal naar de supermarkt gaan, de bakkersknecht met een mand vol broden aan het stuur zal niet terugkomen, maar met andere goederen zit in online groeipotentie. Ga voor de online shop, en duidelijk labelen van de bestelling.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16461