Datum plaatsing: 28 mei 2021

Bossche drugsdealer opgepakt


Bossche drugsdealer opgepakt


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Dinsdagavond hielden wij een actie op een 39-jarige man uit Den Bosch die we ervan verdachten dat hij zou dealen. Tijdens de actie werden ook twee personen opgepakt nadat ze bij de man drugs hadden gekocht. Bij de woning van de vermoedelijke dealer in de Gestelse buurt deden we huiszoeking.

Tijdens de huiszoeking van de vermoedelijke dealer werd er onder andere een drugshond ingezet. Meer drugs werd er niet gevonden, maar we namen in het kader van ‘afpakken’ wel diverse sieraden in beslag die mogelijk met crimineel verdiend geld zijn gekocht.

De Gestelse buurt werkt
De komende jaren werkt de politie er samen met bewoners, de gemeente, Brabant Wonen en Farent aan om de Gestelse buurt nog mooier, veiliger en leefbaarder te maken. Dat doen we volgens buurtvisie ‘De Gestelse buurt werkt’. We willen onder meer de overlast en criminaliteit in de buurt verminderen. De actie van afgelopen dinsdag past in deze visie en is onderdeel van een breder pakket aan maatregelen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23493