Datum plaatsing: 04 juni 2021

15 bouwkavels Vinkelse Slagen in de verkoop


15 bouwkavels Vinkelse Slagen in de verkoop


Vinkel ('s Hertogenbosch): Droomt u ervan om zelf een huis te bouwen? Dat kan in de Vinkelse Slagen in Vinkel! We verkopen er 15 zelfbouwkavels: 7 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen, en 8 kavels voor de bouw van vier twee-onder-een-kapwoningen. U kunt zich inschrijven voor een kavel tot en met 28 juni 12.00 uur. Op 10 juni organiseren wij ook een online informatiebijeenkomst. Onderaan deze pagina leest u daar meer over.

De charme van de Vinkelse Slagen is de unieke ligging. De wijk ligt vlak bij het mooie groene buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De voorzieningen van het dorp Vinkel zijn op loopafstand. In dit gebied worden vooral woningen gebouwd met een tuin. Er is veel ruimte voor groen zodat het dorpse karakter van Vinkel behouden blijft. Daarnaast is de wijk goed ontsloten op het rijkswegennet.

Op dit moment zijn in de Vinkelse Slagen ongeveer 70 woningen opgeleverd of staan in aanbouw in het meest oostelijke deel van dit woongebied. Ten westen daarvan - en ten oosten van de Weerscheut - gaan nu dus 15 kavels in de verkoop. In totaal is er ruimte voor de bouw van ongeveer 60 woningen. Met woningcorporatie Mooiland zijn afspraken gemaakt over de bouw van 10 sociale huurwoningen. Kortom: er is volop ruimte voor onder meer starters, senioren, zelfbouwers en mogelijk projectontwikkelaars. Het is nog niet bekend wanneer de uitgifte van de resterende 45 kavels van start gaat. Via onder meer deze pagina houden we u daarover op de hoogte.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap
De kavels aan de Vinkelse Slagen zijn ruim opgezet met losse bebouwing. De woningen zijn allemaal anders en hebben grote voortuinen. Zeven kavels zijn beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning.

Heeft u liever een twee-onder-een-kapwoning? Er zijn acht kavels waarop vier twee-onder-een-kapwoningen gebouwd kunnen worden. U gaat samenwerken met een andere partij die de kavel naast u wil kopen. Misschien wel een kennis, vriend of familielid. Een mooie kans om samen de ontwikkeling van jullie droomwoning op te pakken.

Alle kavels variëren in grootte: van 308 tot 548 m2, en de prijzen zijn vanaf € 123.200, - exclusief btw. Wilt u meer weten over de kavels? Onder het kopje downloads vindt u de kavelpaspoorten terug waarop alle informatie is terug te vinden.

Duurzaam bouwen
De gemeente heeft een ambitieus doel: klimaatneutraal in 2050. Voor de gebouwde omgeving hebben we dat streven al in 2035. Daarom vinden we het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, vooral als het gaat om energie en duurzaamheid. Voor deze kavels geldt de ambitie ‘energieneutraal’. Om kopers te helpen deze ambitie te halen biedt de gemeente ondersteuning aan van een externe energiecoach. Er wordt er een gezamenlijke informatiebijeenkomst (eventueel online) door de energiecoach georganiseerd voor de kopers. Onderlinge kennisuitwisseling en samenwerking op dit vlak wordt daarbij gestimuleerd. Meer informatie hierover volgt nadat de reservering van de grond heeft plaatsgevonden. Ook tijdens de informatiebijeenkomst wordt hier verder op ingegaan.

Verkoopprocedure
Alle informatie over de verkoopprocedure leest u in het document 'Informatie verkoopprocedure bouwkavels' (pdf). U hebt tot en met 28 juni 12.00 uur de tijd om u in te schrijven voor de loting.

Informatiebijeenkomst 10 juni
Wilt u meer weten over bouwmogelijkheden, duurzaam bouwen en beeldkwaliteit? Of wilt u graag een twee-onder-een-kapwoning maar heeft u nog geen duobouwer? Noteer 10 juni in uw agenda. Wij organiseren dan een online informatiebijeenkomst van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden we graag uw vragen en vertellen u gelijk meer over de doorlooptijd van de reserveringsperiode tot aan levering en/ of start bouw.

U kunt zich hiervoor aanmelden door op onderstaande button te klikken. Enkele dagen voor aanvang ontvangt u, via de mail, een link waarmee u toegang krijgt tot de online bijeenkomst.

Aanmelden informatiebijeenkomst
U kunt contact opnemen met Monique van Griensven, afdeling Wonen en Grondzaken. Telefoonnummer: (06) 31 94 21 82. Of stuur een e-mail via het digitale contactformulier met daarin uw vraag. We helpen u graag verder.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14455