Datum plaatsing: 30 juni 2021

Dungense fietsweek 2021


Dungense fietsweek 2021


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Ook in 2021 gaat FietsGroep Den Dungen weer vier dagen rond Den Dungen fietsen en wel van dinsdag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli 2021.

Voor elke dag is er een route van rond de 50 km en een kortere van ca 32 km. De erg enthousiaste fietser kan de 50 km-route van woensdag nog verlengen tot 72 km! En voor die woensdag is er ook een gezinsroute van ca 15 km.

Het wordt opnieuw een, qua organisatie, simpele versie.

- De routebeschrijvingen(knooppunten) spreken voor zich en dus zijn de routes niet bewegwijzerd. Er zijn ook geen controleposten etc
- Je hoeft je niet vooraf aan te melden of in te schrijven (mag wel).
- Wil je alleen of met je eigen groepje fietsen? Geen probleem.
- Wil je heel gezellig de 50km-route met FietsGroep Den Dungen mee fietsen? Prima. FGDD start steeds om exact 10.30u vanaf Litserborg (we beginnen om 10.00u met koffie!). In het geval de groep te groot wordt splitsen we het geheel in kleinere groepjes, die kort na elkaar vertrekken.
- De routebeschrijvingen zijn steeds vanaf 9.00u bij de info-balie in Litserborg verkrijgbaar.
- KOSTEN: Omdat de fietsweek de enige bron van inkomsten van de FGDD is vragen we de deelnemers om een vrijwillige bijdrage. We zetten een ‘collectebus’ op de infobalie en rekenen er op dat de deelnemers daarin bij
het afhalen van de routes wat euro’s doneren. Een indicatie: € 2,50 per fietsdag/deelnemer.
- Vooraf over de route(s) beschikken kan ook. Maak dan per route en per deelnemer € 2,50 over op bankrekening NL 07 INGB 0794 1342 38 tnv W.H. Molenkamp. Vermeld daarbij wel duidelijk je mailadres en om welke fietsdag/afstand en deelnemers het gaat (we vertrouwen op ieders eerlijkheid). De route(s) ontvang je dan per mail. Uiteraard kunnen deze gegevens ook per mail worden doorgegeven.
- De eerste kop koffie bij de start betaalt FGDD!
- Iedereen fietst op eigen risico etc.
- Door je aan te melden of mee te fietsen accepteer je het ‘reglement’.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29721