Datum plaatsing: 07 juli 2021

Alternatieve Vierdaagse in de omgeving van Geffen op 20 t/m 23 juli ’21


Alternatieve Vierdaagse in de omgeving van Geffen op 20 t/m 23 juli ’21


Geffen (Oss): Op initiatief van De Nijmeegse Vierdaagse, de Koninklijke Wandelbond Nederland en Wandelvereniging Nuland zijn er 4 mooie tochten in de omgeving van Geffen uitgezet om wandelaars uit te dagen. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse worden er jaarlijks grotere afstanden gelopen, echter de wandelaars worden deze keer door ons uitgedaagd 20 kilometer te wandelen zonder veel publiek, zonder blarenprikkers of EHBO’ers. Wel is er gelegenheid halverwege de tocht een kopje koffie of iets dergelijks te gebruiken. Iedere wandelliefhebber kan zich aanmelden voor deelname en de app gebruiken. Het is zelfs mogelijk om elders in het land of in het buitenland te wandelen.

Informatie De Alternatieve Vierdaagse-app
Wilt u gebruik maken van de tochten in de omgeving van Geffen dan kunt u een mailtje sturen naar hansenwillvanleeuwen@gmail.com. U krijgt dan de 4 tochten toegezonden per mail. De Alternatieve Vierdaagse-app is er voor iedereen die van wandelen houdt. De app is vanaf begin juli gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Let op! Gebruik je de app van de editie 2020, dan volgt daarop een update. Zorg dat je de update hebt gedraaid alvorens je bij editie 2021 van start gaat.

Beloning tijdens De Alternatieve Vierdaagse
Dit jaar zijn er twee prachtige medailles ontworpen als beloning en aandenken aan De Alternatieve Vierdaagse 2021. Een zilveren medaille voor de afstanden 5, 10 en 20 kilometer. En een gouden medaille voor de afstanden zoals ze ook tijdens de Vierdaagse worden gelopen: 30, 40 en 50 km. Heb je eenmaal gekozen voor een afstandsmedaille dan valt dit niet meer te wijzigen.

Veiligheid
De organisatie hoopt dat iedereen in beweging blijft en veel wandelaars mee zullen doen aan het initiatief, maar roept op om de RIVM richtlijnen in acht te nemen tijdens het wandelen. Zo blijven we samen fit en gezond. Loop dus niet met een te grote groep samen. Houd je aan de richtlijnen die passen bij de periode juli 2021. Bij deelname aan De Alternatieve Vierdaagse 2021 worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden. Wij wensen ieder veel wandelplezier!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14145