Datum plaatsing: 04 juli 2021

Repair Cafés in gemeente Oss slaan handen ineen


Repair Cafés in gemeente Oss slaan handen ineen


Oss (Oss): Het Repair Café is door het coronavirus al meer dan een jaar niet open geweest voor bezoekers. Maar achter de schermen werken zij hard om de organisatie verder te ontwikkelen.

In de gemeente Oss zijn op dit moment vier Repair Cafés actief: Oss (Bonte Hoef én Schadewijk), Berghem, Geffen en Megen. De besturen van de Repair Café’s hebben besloten om meer samen te werken. Ook wordt er een vijfde Repair Café opgericht in Ravenstein.

Werkkeet op het Duurzaamheidsplein
Gemeente Oss heeft op het Duurzaamheidsplein Oss een werkkeet geplaatst voor de medewerkers van het Repair Café. Hier werken de Repair Cafés vanaf 1 september samen om ingeleverde goederen uit elkaar te halen voor onderdelen. Deze onderdelen gebruiken ze bij de repareer sessies van de Repair Cafés. Op deze manier kunnen de Repair Cafés nog meer spullen hergebruiken. De werkkeet is niet toegankelijk voor bezoekers.

Steeds meer Repair Cafés gaan weer open
Bezoekers die iets willen laten repareren, zijn weer van harte welkom tijdens de repareer sessies van de Repair Cafés. Sommige locaties zijn sinds kort weer open. Het Repair Café hoopt dat na de zomervakantie alle locaties weer open kunnen.

Meer info
Voor vragen over het Repair Café kunt u contact opnemen met:
Berghem - rcberghem@gmail.com
Oss - 06-40 17 78 07 of e-mail: g.rutten28@gmail.com
Ravenstein - Roncretier@ziggo.nl
Geffen- jtmceelen@gmail.com
Megen- erinacropolis@gmail.com
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12257