Datum plaatsing: 21 juli 2021

Herinrichting Traverse Fase 2 Heeswijk-Dinther


Herinrichting Traverse Fase 2 Heeswijk-Dinther


Heeswijk-Dinther (Bernheze): De aanbestedingsprocedure voor de herinrichting van de Traverse fase 2 is doorlopen. Langenhuizen Aanneming uit Loosbroek gaat voor de gemeente Bernheze deze fase van de Traverse herinrichten. De start van de werkzaamheden staat gepland op 30 augustus 2021. Naar verwachting is het project begin maart 2022 gereed en weer open voor verkeer.

Het totale project voeren we uit in delen, zodat de woningen/bedrijven zo lang mogelijk bereikbaar blijven. De aannemer start op de Gouverneursweg ter hoogte van de Veldstraat met de aanleg van het regenwaterriool. Op de kruising van de Gouverneursweg/Veldstraat sluiten we het regenwaterriool aan op de duiker van het Waterschap die verbinding heeft met de Aa. Vanaf dit punt leggen we het regenwaterriool richting de kern. Tegelijk vervangen we de stenen in de rijbaan van de Gouverneursweg door nieuwe stenen. Naar verwachting starten we in week 40 met het deel wat heringericht wordt. Dit is ongeveer ter hoogte van de grens van de bebouwde kom. De Gouverneursweg inclusief de aansluiting met de Veldstraat en Hoofdstraat tot de Ba-ron van den Bogaerdelaan blijven gedurende het hele werk afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaande verkeer wordt vanuit de kern van Heeswijk-Dinther en ook vanuit Middelrode omgeleid via de N279.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken, maar wij vragen uw begrip voor de situatie.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14853