Datum plaatsing: 01 augustus 2021

Dansen: De leukste activiteit om jong te blijven!


Dansen: De leukste activiteit om jong te blijven!


Rosmalen ('s Hertogenbosch): HEVO start In Oktober met een nieuwe cursus stijldansen. Dansen is gezellig, geeft je energie en je ontmoet anderen. Kortom de leukste activiteit om je jong te voelen. De lessen worden gegeven door professional Nicole de Jong. Inschrijven kan vanaf nu. Benieuwd wie de lessen geeft? Nicole stelt zich hieronder voor:

Wie ben ik?
Mijn naam is Nicole de Jong. Ik ben geboren en getogen in Rosmalen. Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn eerste danspassen geleerd bij Dansinstituut Voetisch (voorheen Voeten) in ‘s-Hertogenbosch. Al heel snel werd ik zo enthousiast dat het niet bij één uurtje dansen in de week bleef. Vele uurtjes training en lessen van verschillende
(inter-)nationale trainers volgden om op landelijk en internationaal niveau aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Hoewel wedstrijden inmiddels voorbij zijn, is mijn passie voor de dans nog volop aanwezig. Inmiddels geef ik al zo’n 25 jaar met heel veel plezier les en heb ik een eigen dansschool: Style-dancing. Ik vind het leuk om anderen
net zo enthousiast te krijgen als ik zelf ben. Naast Style-dancing heb ik ook een Psychologisch advies & coachingpraktijk. Een heerlijke combinatie. Voor mij is bij beide een fijn contact met mensen erg belangrijk.

Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden. Wetenschappelijk is zelfs bewezen dat het zeer gezond is voor lichaam en geest. Denk aan verbeterde motoriek, geheugen, maar ook aan verhoogd geluksgevoel. En natuurlijk is dansen bovenal een sociaal gebeuren. In de les zullen verschillende dansen aan bod komen, onder andere Quickstep, Tango, Wals, Cha cha.
Stijldansen doe je met z’n tweeën, dus is het fijn om met een partner in te schrijven, een levenspartner of een goede vriend(-in). Geen partner en toch interesse? Laat dat vooral weten. Wellicht zoeken anderen ook een danspartner.

Wanneer: donderdag van 15.30 - 16.30 uur
Locatie: De Ontmoeting
Bijdrage: € 8,50 per les (de cursus bestaat uit 14 lessen - totale kosten € 119,-)
Inschrijven: angelevanbeckhoven@gmail.com

www.styledancing.nl
E: info@styledancing.nl
T: 06-48460977Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30842