Datum plaatsing: 27 juli 2021

Wat te doen in de vakantie?


Wat te doen in de vakantie?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Het is alweer bijna zover, de vakantie komt er aan. Wat ga jij allemaal doen deze vakantie? Ben je niet van plan om een verre lange reis te maken deze zomer? Niet getreurd, er zijn een heleboel leuke dingen die je kunt doen in de vakantie als je thuisblijft. Dit zijn dingen waar je normaal gesproken misschien geen tijd voor hebt of geen tijd voor neemt. De vakantie is het ideale moment om deze activiteiten op te pakken. Zo hoef je je geen enkel moment te vervelen in de vakantie.

Probeer nieuwe gerechten
Een vakantie is een perfect moment om nieuwe gerechten uit te proberen. Ben jij iemand die graag in de keuken staat of houd je het normaal gesproken liever bij makkelijke recepten? In de vakantie heb je alle tijd om verschillende dingen uit te proberen om op zoek te gaan naar nieuwe combinaties. Zo kan je de volgende keer als vrienden langskomen een nieuw gerecht serveren, geheid dat ze versteld zullen staan van jouw kookkunsten. Online en in tijdschriften van bijvoorbeeld supermarkten kan je een heleboel originele recepten vinden. Je kan natuurlijk ook een receptenboek aanschaffen of op je verlanglijst zetten.

Volg je favoriete voetbalwedstrijden
In de vakantie heb je eindelijk alle tijd om je favoriete voetbalwedstrijden te volgen. Je hoeft niet meer te werken, alle klusjes in huis zitten erop, dus je kan lekker languit zonder schuldgevoel op de bank de verschillende competities en toernooien volgen. Wedden op voetbal maakt deze competities en toernooien nog boeiender om naar te kijken. Gebruik je voetbalkennis en zorg ervoor dat je in de prijzen valt. Zo kan je nog vaker uit eten in de vakantie!

Voorbereiden voor het nieuwe jaar
De vakantie is natuurlijk ook het perfecte moment op jezelf voor te bereiden op het nieuwe jaar of de nieuwe periode. Zo kan je eens goed stilstaan bij wat je dit jaar hebt bereikt en wat je wilt gaan veranderen in de komende tijd. Hiernaast kan je praktisch ook aan de slag door nieuwe materialen aan te schaffen. Het opruimen van je kledingkast en herindelen kan ook een boost geven voor de komende periode. Misschien heb je nog wel een nieuw pak of nette kleding nodig voor je werk, dan is de vakantie de ideale tijd om hier rustig naar op zoek te gaan.

Ga er op uit
Natuurlijk is een vakantie ook bedoeld om niet alleen maar thuis te zitten, maar er ook lekker op uit te gaan. Zo kan je gaan picknicken in het park met vrienden of familie, of gaan poolen in een café. Een bezoekje aan de dierentuin of een pretpark past ook altijd goed in de vakantie. Heb je nog een museum op je lijstje staan waar je al een hele tijd naar toe wilt? Dan is de vakantieperiode het ideale moment om eens gebruik te maken van alle tijd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29545