Datum plaatsing: 29 juli 2021

Nieuwe editie Walk&Talk 


Nieuwe editie Walk&Talk 


Oss (Oss): Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 3 augustus weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden. 

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. 

Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 3 augustus is dat Petra Bos. Zij werkt bij ‘Sterker Werk(t)’ in Oss en bij Walk&Talk zal zij advies geven waarop je moet letten bij het proces solliciteren. Ze noemt het 'Kansrijk Solliciteren'. Aan de hand van voorbeelden en interactie met jou en andere aanwezigen zal zij een interessante dialoog teweeg brengen, waardoor jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroot tijdens je sollicitatieproces!

Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via gs@nobb.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28624