Datum plaatsing: 03 augustus 2021 - Laatst gewijzigd: 03-08-2021 13:26:44

Hoe cardano veilig te kopen


Hoe cardano veilig te kopen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Cardano kopen is een snel en eenvoudig proces als je weet hoe je het moet doen.
Cardano (ADA) is een populaire keuze onder beleggers in cryptocurrency die op zoek zijn naar projecten met een sterk lange termijn potentieel.

Het is de vijfde grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie. In tegenstelling tot marktleiders bitcoin en ethereum, heeft cardano niet veel energie nodig, waardoor het een milieuvriendelijke cryptocurrency is.

Begin met het kiezen van een cryptocurrency exchange waar je cardano kunt kopen. Aangezien cardano een van de grootste munten is, vermelden veel van de top cryptocurrency exchanges het.

Hier zijn enkele van de meest populaire investeringsplatforms die cardano dragen:
-Coinbase;
-Binance;
-Kraken;
-eToro;
-SoFi.

De twee belangrijkste dingen om te zoeken in een cryptocurrency exchange zijn veiligheid en redelijke tarieven, die al deze platforms bieden.

Account registratie proces
Je hebt een account nodig op de beurs die je hebt gekozen om cryptocurrencies te kopen. Het registratieproces begint meestal met een knop met de tekst "Aan de slag" of "Registreren".

Uitwisselingen vragen meestal om de volgende informatie om een rekening te openen:
-Volledige naam;
-E-mailadres;
-Telefoonnummer.

De exchange kan vereisen dat u twee-factor authenticatie instelt. Met deze functie moet u twee lagen van beveiliging doorlopen wanneer u inlogt op uw account. In plaats van alleen een wachtwoord in te voeren, moet u bijvoorbeeld ook een code invoeren die door de centrale naar uw e-mailadres of telefoonnummer wordt gestuurd.

Zelfs als twee-factor authenticatie niet verplicht is, is het de moeite waard om het op uw account in te stellen voor extra bescherming.

Uw identiteit verifiëren
Zodra u uw account hebt aangemaakt, is het tijd om uw identiteit te verifiëren. Cryptocurrency exchanges moeten dit doen om de identiteit van hun klanten te bevestigen en illegale activiteiten zoals het witwassen van geld te voorkomen.

Nogmaals, het exacte proces hangt af van de exchange, maar wees bereid om de volgende gegevens te verstrekken:

-Geboortedatum;
-Rijksverzekeringsnummer;
-adres van verblijfplaats;
-Een scan van een geldig identiteitsbewijs, zoals een rijbewijs of paspoort.

Bereid een investeringsplan voor
De beste benadering van cryptocurrencies is om ze te behandelen als een langetermijninvestering. Bij deze aanpak is het handig om een geplande strategie te hebben. Sommige mensen doen één grote aankoop en wachten af wat er gebeurt. Anderen kopen regelmatig, zoals elke twee weken of elke maand.

De hoeveelheid geïnvesteerd kapitaal hangt af van uw risicotolerantie en hoe vaak u van plan bent om bij te kopen. Als u van plan bent om vaak cardano te kopen, zult u waarschijnlijk niet de eerste keer een groot bedrag willen uitgeven.

Vraagt u zich af wanneer u uw cardano moet verkopen? U kunt een tijdsbestek kiezen, zoals het houden van uw cardano voor ten minste vijf jaar, een prijsdoel, of een combinatie van de twee.

Hier is een voorbeeld van een investeringsstrategie - Ik ben van plan om elke maand voor 250 euro aan Cardano te kopen. Ik zal het minstens vijf jaar vasthouden, maar als de prijs tegen die tijd verdrievoudigt, zal ik mijn oorspronkelijke investering nemen om ervoor te zorgen dat ik geen geld verlies.

Als u geïnteresseerd bent in Cardano, dan is het belangrijk dat je goed de prijs opvolgt. De cardano koers is heel volatiel.

Dit is slechts één optie, en uw strategie kan zo eenvoudig of complex zijn als u zelf wilt. Met een plan in de plaats, hoef je je niet af te vragen wat je moet doen elke keer als de prijs van cardano op en neer gaat.

Doe een aankoop van cardano
Controleer welke betaalmethoden de cryptocurrency exchange accepteert en de kosten voor elk. Hier zijn de meest populaire betaalmethoden:

-Bankoverschrijving;
-Debetkaarten;
-Creditcards;
-PayPal.

Bij de meeste toonaangevende exchanges kunt u geld storten vanaf uw bankrekening zonder kosten. Je betaalt nog steeds transactiekosten als je cryptocurrencies koopt, maar het is uiteindelijk goedkoper dan andere betaalmethoden. Met debetkaarten, creditcards en PayPal betaal je meer. Houd er rekening mee dat het overschrijvingsproces vanaf je bankrekening een paar werkdagen kan duren.

Zodra u geld op uw wisselrekening heeft, selecteert u het bedrag dat u wilt uitgeven aan cardano. De exchange zal u een voorbeeld van de transactie laten zien, samen met de kosten en het bedrag aan cardano dat u zult ontvangen. Als alles er correct uitziet, bevestig dan uw aankoop.

Zodra u dat doet, zou de cardano die u gekocht heeft binnen enkele seconden op uw rekening beschikbaar moeten zijn. Het laatste ding om te overwegen is het overbrengen van de cardano naar een cryptocurrency wallet. Cryptocurrency wallets bieden meer veiligheid, en zijn een populaire manier voor beleggers om hun munten te beschermen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17024