Datum plaatsing: 21 augustus 2021

Comfortabel thuisblijven met de mobiele airco


Comfortabel thuisblijven met de mobiele airco


's-Hertogenbosch (Regionaal): Ben je een dagje vrij of werk je vandaag thuis, maar zie je het kwik buiten al oplopen naar temperaturen richting de 30 graden? Dan wil je het liefst de warmte voor zijn en zorgen voor voldoende verkoeling in huis. Met een vrieskast vol ijsjes en een paar flessen water in je koelkast kom je een heel eind. Daarnaast probeer je alle warmte buiten te houden door de ramen af te sluiten en je gordijnen dicht te doen.
Is het niet voldoende en wil je ervoor zorgen dat je niet al te krampachtig je hele huis koel probeert te houden? Zorg dan voor een mobiele airco die het werk voor je doet en alle warmte buiten houdt.

Overal in huis ideale temperaturen
Misschien kun je tijdens je vrije dag lekker ontspannen met een goed boek op de bank liggen. Of moet je aan het werk in je thuiskantoor, waar de online afspraken gepland staan. De warmte buiten wordt er niet minder op en achtervolgt je overal in huis. Of je nu in de woonkamer bent of op zolder achter je computer zit.
Een mobiele airco neem je dan eenvoudig met je mee. Het apparaat op wielen is gemakkelijk te verplaatsen en van gering formaat, dus je tilt de mobiele airco zo mee naar boven. Zo kun je, waar je ook bent in huis, de warmte weghouden en volledig ontspannen of werken.
Met de mobiele airco kun je een ruimte tot een minimum van 16 graden terug laten koelen, een heerlijke temperatuur om in te vertoeven tijdens hete zomerdagen. Is het je te koud, dan kun je de mobiele airco handmatig afstellen naar een gewenste temperatuur die voor jou het meest comfortabel is.

De mobiele airco is ideaal in gebruik en de afvoerslang voert de warme lucht en vocht af naar buiten. De airco wordt minder effectief wanneer je die plaatst in een ruimte met de ramen nog open. Toch moet er een raam of deur geopend zijn, om de afvoerslang naar buiten te laten. De opening tussen de slang en de kozijnen maak je dicht met een mobiele airco raamafdichting. Door de raamafdichting eenvoudig op het kozijn aan te brengen, sluit je de opening af en blijft de warmte alsnog buiten. De afvoerslang kan dan naar buiten en de mobiele airco blijft zijn werk doen. En dit keer veel efficiënter en effectiever.
Als je niet in de gelegenheid bent een raam of deur te openen om de warmte door af te voeren, dan is er de mobiele airco zonder slang. Hoewel die minder afkoelt dan een mobiele airco met slang, doet hij toch effectief zijn werk. Met name in ruimtes waar de temperatuur oploopt, maar waar geen afvoerslang naar buiten kan, is de mobiele airco zonder slang een uitkomst.

Bestel een mobiele airco voor een relaxte en koele zomermiddag
Ben je op zoek naar een goede manier om op warme zomerdagen af te koelen, maar wil je dit keer niet naar de Maas om een frisse duik te nemen? Blijf lekker binnen terwijl je de mobiele airco inschakelt die de ruimte afkoelt tot aangename temperaturen. Online bepaal je welke uitvoering het meest effectief is voor in huis. Voor je het weet hoef je niet meer te hannesen met gordijnen of dichte deuren om de hoge temperaturen buiten te houden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15786