Datum plaatsing: 25 augustus 2021

Waarom een oprolbaar windscherm kopen?


Waarom een oprolbaar windscherm kopen?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Om je tuin een update te geven, kun je veel dingen doen. Nieuwe meubels kopen, nieuwe planten neerzetten of de tuin opnieuw laten betegelen bijvoorbeeld. Mocht je veel langer van je tuin willen genieten, dan moet je kijken naar andere mogelijkheden. Zo kun je nog van het zonnetje in de herfst genieten als je bijvoorbeeld een oprolbaar windscherm neemt! Lees hieronder meer voordelen.

Geniet langer van het weer
Zoals gezegd kun je dus langer van het weer genieten. Als de buren allang binnen zitten, kun jij nog lekker op het terras of balkon genieten van het herfstachtige zonnetje. Die zon kan namelijk nog best warm zijn! En als je uit de wind zit, voelt het heerlijk aan op je huid. Als je graag buiten bent, is het dus een goed idee om dit aan te schaffen. En wat dacht je van de zon in de winter? Het voelt bijna alsof je op wintersport bent als je de zon voelt branden.

Meer privacy
Een oprolbaar windscherm biedt privacy. Heb je buren die je kunnen zien zitten bijvoorbeeld? Of een balkon die niet helemaal gesloten is? Dat is zo opgelost met een oprolbaar windscherm! Deze plaats je er gewoon tussen en je kunt er bijna niet meer doorheen kijken. Het is enorm bevorderlijk voor de privacy, je zal zien dat je meer kunt genieten.

Jarenlang plezier
Een oprolbaar windscherm is van een goede kwaliteit gemaakt. Dit betekent dat een scherm jaren mee kan. Tot wel 25 jaar! Dan is het wel wijsheid om het windscherm op te rollen als er neerslag valt bijvoorbeeld. Of gebruik je ‘m even niet? Rol ‘m ook dan op. Zo blijft het materiaal beter beschermd en zal je er dus langer plezier van hebben.

Het staat mooi
Een windscherm ziet er heel netjes uit, het kan je tuin echt een boost geven! Zo heb je schermen waar je een hele veranda mee kunt aanpassen bijvoorbeeld. De kleur kun je in principe zelf bepalen, handig is om voor donkergrijs of zwart te gaan. Dit zijn de standaard kleuren en die staan over het algemeen het mooist.

Je bent deels beschermd
Een oprolbaar windscherm beschermt je ook voor een deel tegen de UV straling. Je zal alsnog moeten smeren, maar het windscherm zal een deel van het zonlicht tegenhouden! Wel is het scherm doorzichtig, zodat je er nog wel iets doorheen ziet. De voornaamste reden is natuurlijk dat er nog wel wat wind doorheen gaat, anders zou het scherm veel te veel wind moeten opvangen en dan gaat het eerder stuk. Het scherm is doorzichtig en oprolbaar.

Hebben deze redenen je overtuigt voor de aanschaf van een oprolbaar windscherm? Mocht je nog twijfelen, dan kun je altijd even contact opnemen met een specialist. Hij of zij kan je meer uitleg geven over het materiaal bijvoorbeeld. Maar ook als je andere vragen hebt, kun je terecht. Een prijsindicatie is vaak ook handig om te weten bijvoorbeeld.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17197