Datum plaatsing: 26 augustus 2021

Getuigen gezocht van brute straatroof



's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): We zijn op zoek naar getuigen van een beroving met geweld op het Kardinaal van Rossumplein op dinsdagavond 24 augustus 2021 rond 23.40 uur.

Een 35-jarige vrouw fietste daar komende vanuit de Nieuwstraat in de richting van het plein. Op de kruising met de Zuid-Willemsvaart en Kasterenbrug naderde een auto haar van achteren en kwam zeer langzaam aan haar linkerzijde rijden. Plots trok de persoon die op de bijrijdersstoel van de auto zat aan het hengsel van de tas die het slachtoffer over haar schouder droeg. De vrouw kwam ten val en daarbij brak het hengsel waardoor de dader de tas de auto in kon trekken. De auto ging er vervolgens vandoor in de richting van de Kasterenbrug.

Witte auto
Er is geen signalement bekend van de daders. Ook is niet bekend hoeveel personen in de auto zaten naast de bestuurder. Duidelijk is dat er één persoon op de bijrijdersstoel zat die de tas van de schouder van het slachtoffer heeft getrokken. De auto waar de daders in reden was een klein model met een witte kleur. De achterlichten van de wagen waren tijdens beroving gedoofd.

Getuigen
Het slachtoffer is uiteraard erg geschrokken van het incident en hield er een aantal schaafwonden en kneuzingen aan over. Uiteraard willen wij de verantwoordelijken aanhouden daarom doen we een dringende oproep aan mogelijke getuigen. Heeft u voor of na het incident een klein model witte auto zien rijden? Mogelijk met gedoofde achterlichten? Was u mogelijk getuige van de beroving zelf, maar heeft u dit nog niet bij ons gemeld? Heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het onderzoek?

Neem dan contact op. Dat kan via 0900- 8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Meer contactmogelijkheden: https://www.politie.nl/contact

Zaaknummer: 2021-188222



Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23420