Datum plaatsing: 30 augustus 2021 - Laatst gewijzigd: 30-08-2021 15:39:33

De leukste cadeaus voor de kids! Kinderauto en nog veel meer


De leukste cadeaus voor de kids! Kinderauto en nog veel meer


's-Hertogenbosch (Regionaal): Is je kind binnenkort jarig en wil je een bijzonder cadeau kopen? Natuurlijk is het altijd leuk om je kids te verwennen, maar misschien heeft je kind een bijzondere leeftijd behaald of heb je vorig jaar de verjaardag klein gevierd. Dan is het dit jaar extra feest natuurlijk! Wij hebben een aantal bijzondere cadeaus op een rijtje gezet. Zo kun je zien of er iets bijzit voor je (voor je kind).

Een dagje weg
Wat dacht je ervan om een dagje weg te geven in plaats van een cadeau? De kans is groot dat je kind al meer dan genoeg spullen heeft. Je hoort zo vaak dat de kids erg zijn verwend met cadeaus. Hoe leuk is het dan om een dagje weg te gaan? Zo leer je je kind ook nog eens dat het niet altijd fysieke cadeau hoeven te zijn! Ga een dag naar het lievelingspretpark van je kind bijvoorbeeld. Of ga een dagje naar de dierentuin.

Kinderauto
Wat ook fantastisch is, is een kinderauto. Dit is een mini variant van een normale auto. Ideaal voor een klein kind om mee te spelen! Je kunt zelfs kijken of er een mini variant is van de auto waar jij in rijdt. Veel merken hebben namelijk kinderauto’s van hun eigen merk! Er zijn tal van variaties te vinden. Kijk ook vooral hoeveel volt een auto heeft, dat is goed om te weten. Als het een lage voltage heeft, dan heb je kans dat de auto amper vooruit komt over het gras bijvoorbeeld.

Geef een tablet
Je bent ervoor of je bent ertegen, een tablet. Het is nu eenmaal een feit dat het beeldscherm een grotere rol in het leven van een kind speelt. En op de tablet kunnen de kids ook allerlei spelletjes doen en dingen leren! Zorg dat de tablet goed vergrendeld is voor downloads en dan heb je er al veel meer grip op.

Laat zelf kiezen
Het is ook leuk om je kind helemaal zelf een cadeau te laten kiezen! Dan heb je er zelf veel minder stress van en weet je ook zeker dat je kind er blij mee is. Natuurlijk moet er wel een limiet op zitten, anders wordt het wel erg bont. Maar hoe leuk als je kind zelf iets mag uitzoeken? Maak bijvoorbeeld een top drie lijstje met leukste cadeaus en ga daarna naar de winkel toe om een cadeau te halen.

Zoals je leest, zijn er heel wat cadeaus te vinden voor kids! Helemaal als je een speciale verjaardag of gelegenheid wil vieren. Wist je trouwens ook dat je een kinderauto voor twee personen kan kopen? Dat is helemaal leuk als je kind nog een broertje of zusje heeft. Of een vriendje of vriendinnetje die af en toe meerijdt! Neem eens een kijkje op de website van carkiddo, hier zie je tal van opties voor kinderauto’s!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17132