Datum plaatsing: 20 september 2021

De nieuwste trends dames zonnebrillen


De nieuwste trends dames zonnebrillen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Elk jaar zijn er wel weer nieuwe trends, ook wat betreft zonnebrillen. Iedere zomer zie je weer nieuwe modellen en monturen voorbij komen, maar ook dezelfde als voorgaande jaren. Ieder jaar zijn er weer nieuwe zonnebrillen trends voor zowel mannen als vrouwen. Dames zonnebrillen zijn overal te vinden in de winkels, eentje uitzoeken is soms lastig. Welk model en welke vorm staat je goed. Ook moet de zonnebril een beetje goed zijn, want je wil je ogen goed beschermen tegen het uv licht. Een leuke zonnebril kan dus niet ontbreken in je collectie van accessoires. Voor elke outfit een leuke zonnebril. Je wil natuurlijk ook wat leuke Insta plaatjes met je mooie, hippe zonnebril. Lees hier meer over welke dames zonnebrillen een trend zijn deze zomer en een zonnebril voor een prikkie.

De meest hippe trends voor deze zomer
Deze zomer zijn er weer een aantal dames zonnebrillen trends terug, maar ook een aantal nieuwe trends. Hier een top 5 met de zonnebrillen die je komende zomer waarschijnlijk het vaakst voorbij gaat zien komen.

1. Vierkante en oversized brillen
Deze brillen ga je misschien wel het vaakst zien deze zomer. De vierkante oversized brillen zijn helemaal in deze zomer. Hoe groter, hoe beter. Deze brillen komen in allerlei kleuren, dus genoeg keuze. Veel beroemdheden dragen deze vorm brillen ook.

2. De ronde zonnebril
De ronde zonnebril is al een tijdje in en ook een tijdje weggeweest. De retro stijl is weer helemaal in deze zomer, dus ook zeker de ronde zonnebrillen. En dan vooral met retro kleurtinten en met gouden monturen. Zeker een bril die niet mag ontbreken in je collectie.

3. Fel gekleurde zonnebrillen
Een zonnebril die je deze zomer ook vaak tegen gaat komen is een zonnebril met een fel kleurtje. Die zijn deze zomer helemaal in. Alle felle kleuren die je kan bedenken en dan op een zonnebril. Dus een gele, roze, blauwe, niks is te gek. En dan vooral in allerlei vormen.

4. Cat-eye brillen
Zonnebrillen in een soort vlindervorm, ook wel de cat-eye brillen genoemd, ga je deze zomer ook vaak voorbij zien komen. Vooral in retro kleurtinten, maar ook in felle kleuren.

5. Brillen met een transparant frame
Deze trend is redelijk nieuw. Zonnebrillen met een doorzichtig frame, of doorzichtig met een kleurtje. Deze bril past bij iedere outfit en is helemaal hip.

Een goedkope zonnebril kopen
Een zonnebril voor een prikkie, dat wil iedereen toch. Fijn voor je portemonnee en voor je collectie, die kan lekker aangevuld worden met een aantal mooie, goedkope brillen. Er zijn veel winkels en webshops met goedkope zonnebrillen. Zo kun je een aantal brillen scoren die helemaal hip zijn voor deze zomer. Een zonnebril hier kopen is makkelijk en zo heb je hem snel. Koop een zonnebril die jij mooi vindt of een van de trends van deze zomer. Een goede zonnebril is belangrijk voor je ogen en met een mooie, goede zonnebril kan jij helemaal hip en beschermt over straat als de zon schijnt. Een zonnebril kopen is leuk en een zonnebril voor een prikkie is altijd fijn!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18130