Datum plaatsing: 10 oktober 2021

Theater aan de Parade en Blauwen Aovond Commissie presenteren Kwek-Prom Opwrmer Kwk 2021


Theater aan de Parade en Blauwen Aovond Commissie presenteren Kwek-Prom Opwrmer Kwk 2021


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Avondvullende muziekmedley op 19 november: Een ode aan 60 jaar kwkfestijn

Theater aan de Parade en Blauwen Aovond Commissie presenteren Kwek-Prom Opwrmer Kwk 2021
Het Oeteldonkse Kwkfestijn beleeft op zaterdag 20 november a.s. een gloednieuwe editie. De avond daarvoor staat in het teken van un chte Oeteldonkse Prom Opwrmer Kwek 2021; Een avondvullende muziekmedley waarin alle winnaars van de afgelopen 60 jaar Kwkfestijn voorbij komen en vele solisten van toen hun opwachting maken!
Opwrmer Kwk vindt plaats op 19 november aanstaande in de tent op De Parade. Kaarten voor de muzikale avond kosten 19,95 en zijn vanaf nu te koop op de website van Theater Aan De Parade.

Afgelopen weekend starten de repetities voor het muziekspektakel. Onder leiding van dirigent David Romanello repeteert het Groot Oeteldonks Blaosorkest met combo, strijkers en solisten voor een ode aan de winnaars uit 60 jaar Kwk-geschiedenis. Van Ho Stop! Tot Mnne Hemel op aarde en van Zo mooi tot Unnen Oetel-serenade. De avond is de perfecte opwarmer naar het Kwkfestijn 2021 dat een dag later plaatsvindt.

De organisatie van Opwrmer Kwk is in handen van Hoftheater der Amadeiros in samenwerking met De Blauwen Aovaond Commissie en de Vruugkwekkers. De muzikale ode aan het beste van ruim 60 Kwkfestijn belooft een onvergetelijke avond te worden.

De gelimiteerde kaartverkoop voor Opwrmer Kwk 60 jaar winnaars Kwkfestijn is gestart op www.theateraandeparade.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13597