Datum plaatsing: 13 oktober 2021

Edwin Evers Band terug naar De Lievekamp


Edwin Evers Band terug naar De Lievekamp


Oss (Oss): Na ruim twee jaar gaat de Edwin Evers Band de theaters weer in. Op vrijdag 22 oktober trapt de band de nieuwe theatertournee af in theater De Lievekamp. De muzikanten staan garant voor een avond topentertainment en vinden optreden één van de leukste dingen die er is, dus het plezier spat er elk optreden vanaf op het podium. De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart.

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Inmiddels trekt de Edwin Evers Band door het hele land volle zalen. Het doel van de band is het publiek een ‘feest der herkenning’ bezorgen. Met een bezetting van maar liefst dertien top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen.

Edwin Evers over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi. Dit keer nemen we je mee door enkele tientallen jaren
muziek en met alle opgespaarde energie moet dat haast wel een topavond worden! Wij hebben er ongelooflijk veel zin in!”

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het concert van de Edwin Evers Band op vrijdag 22 oktober, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 19,50 (excl. ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16153