Datum plaatsing: 20 oktober 2021

Muziektheater Spetter is klaar voor uitverkochte zalen!


Muziektheater Spetter is klaar voor uitverkochte zalen!


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de twee voorstellingen van Muziektheater Spetter. Onze jeugd- & volwassentheatergroepen zijn er klaar voor! Na een jaar hard werken brengen zij vol trots: “Helse Helden de Musical” & “Bureau Cr(e)atie”. Twee verschillende voorstellingen door de groepen zelf gemaakt.

Na een roerig seizoen waarbij het repetitieproces telkens aangepast moest worden aan de geldende maatregelen en iedereen zich flexibel diende op te stellen, is nu het moment daar! “We kunnen met trots zeggen dat alle Spetters (voor en achter de schermen) zich kranig door dit seizoen hebben geslagen. Met een dosis humor, doorzettingsvermogen en energie kom je heel ver! We zijn er klaar voor en laten dat graag zien.” vertelt Marc van Creij, regisseur en initiator van Muziektheater Spetter.

‘De afgelopen maanden hebben we er als organisatie alles aan gedaan om onze voorstellingen op een zo’n goed mogelijke manier te kunnen presenteren. We hebben verschillende scenario’s uitgewerkt. Uiteraard houd je dan altijd rekening met het risico dat het op het moment suprême toch weer anders kan lopen. Niet gemakkelijk, toch ben ik ontzettend trots op iedereen! Hoe we hier als team invulling aan gegeven hebben en zijn omgegaan. Ik durf te stellen dat onze organisatie hier nog sterker uit is gekomen.’

Gelukkig kwam er eind september groen licht en kon de kaartverkoop starten. Dit jaar speelt Muziektheater Spetter weer ‘gewoon’ en ‘veilig’ in een echt theater. “Gelukkig kunnen we onze voorstellingen opvoeren in Theater Artemis. Op een ‘veilige’ en de ‘gewone’ manier aanbieden met het echte theatergevoel van een volle zaal vol reacties!”.

Praktische informatie:
De Jeugdgroep brengt met “HELSE HELDEN” een moderne en jeugdige variant op Shakespeare ’s klassieker ‘Romeo & Juliette’. Een vette musical met heftige muziek, stevige taal en vol beweging en actie. Een theaterspektakel voor meiden en jongens die wel tegen een stootje kunnen.

Voorstellingen vinden plaats op zaterdag 23 oktober 2021 & zondag 24 oktober 2021, aanvang: 14:30 uur in Theater Artemis. Tickets à 10 euro enkel online te koop via de website van Muziektheater Spetter. (www.muziektheaterspetter.nl)

De volwassenen van Muziektheater Spetter scheppen met hun eerste muziektheatervoorstelling een wereld met creaties op het thema ‘de kantoortuin’. Een muziektheaterstuk waar totaal uiteenlopende kantoortypes, door een
onverwachte gebeurtenis, de handen in elkaar slaan. Heeft Bureaucreatie een boodschap? Jazeker, hoe verschillend wij ook allemaal zijn, hoe jaloers, verdrietig, egocentrisch, onzeker… samen zijn wij sterker dan wij denken en kunnen wij alles aan! Tja en of er voor alles een juiste oplossing is…

Voorstellingen vinden plaats op zaterdag 23 oktober 2021 & zondag 24 oktober 2021, aanvang: 20:00 uur in Theater Artemis. Tickets à 10 euro enkel online te koop via de website van Muziektheater Spetter. (www.muziektheaterspetter.nl)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13812