Datum plaatsing: 02 november 2021

Wauw, de Bonte Theatertrein dendert PERRON-3 binnen!


Wauw, de Bonte Theatertrein dendert PERRON-3 binnen!


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Na een jaar van voorbereiding, uitstel en wachten totdat het allemaal weer kan, loopt de Bonte Theatertrein op vrijdag 3 december dan eindelijk binnen op PERRON-3. In de trein zit een heel gevarieerd en illuster gezelschap met artiesten die muziek, dans, cabaret en vooral veel plezier gaan brengen. Een ware theaterbeleving voor iedereen die er weer eens ouderwets gezellig op uit wil.

Door Herman van Dinther

Er is op deze dag een middagprogramma voor de bezoeker die er het liefst overdag op uit trekt en een avondprogramma voor de misschien iets jongere oudere die een avondje uit wel ziet zitten. Het is aan de bezoeker waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat. Stationschef Carel van den Heuvel (voorzitter HEVO) en conducteur Jim van Brakel heten alle inzittenden welkom. Conducteur Jim leidt het publiek door het middag- en avondprogramma dat van de ene kant heel verrassend en van de andere kant ook vertrouwd is. De muzikale leiding is in handen van Diana Huismans die met haar Do You Remember Band heel wat mooie en voor veel mensen herkenbare nummers zal brengen.

In de middag
Het middagprogramma duurt van 14.30 tot 16.30 uur (met om circa 15.30 uur een pauze) en is vooral gericht op de wat oudere bezoekers. Halverwege het programma is er een korte pauze.
Dans- en Balletstudio Geraldine opent het programma met 2 dansnummers: The Locomotion en One Way Ticket.
De DoYouRemember (DYR) band van Diana Huismans speelt nummers waar bij een aantal zangeres Ingrid van Nieuwenhuizen en Friends2Remember als solisten optreden.
Op de lachspieren werkt zeker de humoristische act van Hans Eijkemans met zijn kleinkinderen Fenna en Janne wanneer zij het hebben over ‘Toen en Nu’.
Laura de Bekker en pianist Edwin Schimscheimer brengen hun liedjesprogramma: ‘Van Dichtbij’ waarmee zij al veel succes met hun live optredens in het land hadden.
De DYR band speelt nog een serie instrumentale nummers maar ook weer enkele met zang van de solisten.
Het programma krijgt een indrukwekkend slot met een Grande Finale met de DYR-
band en alle artiesten en deelnemers die een bijdrage leverden aan deze theatermiddag.

Op de avond
Het avondprogramma duurt van 19.30 tot 22.20 uur met halverwege een korte pauze. Deze trein rijdt wat langer en is gericht op de wat jongere oudere, al is die ook in de middag welkom.
Dans- en Balletstudio Geraldine opent het programma op muziek van de DYR-band: Lover Train en Sweet Soul Music
De DoYouRemember band van Diana Huismans speelt een aantal nummers waarbij zij regelmatig zangeres Ingrid van Nieuwenhuizen en Friends2Remember als solisten ondersteunen. Met de backing vocals Moyoy zullen deze nummers zeker indruk maken.
Met hun humoristische act Toen en Nu krijgen Hans Eijkemans en zijn kleinkinderen Fenna en Janne de lachers zeker op hun hand.
Laura de Bekker en pianist Edwin Schimscheimer brengen hun liedjesprogramma: ‘Van Dichtbij’ waarmee zij in het hele land al veel lof oogstten.
De jeugdige maar heel talentvolle Hannah Kromodikoro, winnares van het Music Talent Event dat in februari 2020 werd gehouden, zingt twee nummers met de DYR-band en levert daarmee een heel mooie en zeker indrukwekkende bijdrage aan het programma.
De avond wordt afgesloten met een Grande Finale waarbij alle musici, solisten,
dansers en deelnemers nog eens op het podium verschijnen.

Kaarten voor deze bijzondere theatervoorstellingen zijn te bestellen bij Perron-3 via de ticketservice, telefonisch op 073 850 7550 of af te halen bij de receptie in Perron-3. Een kaartje voor het middagprogramma kost € 12,50. Leden van HEVO betalen € 10,-
Een kaartje voor de avondvoorstelling kost € 17,50. Leden van HEVO betalen € 15,-

Foto: Het optreden van Laura de Bekker zal zeker heel veel mensen een plezier doen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14002