Datum plaatsing: 21 oktober 2021 - Laatst gewijzigd: 21-10-2021 06:36:40

Tonpraten Geffen: 'Effe zwetsen & kletsen'


Tonpraten Geffen: 'Effe zwetsen & kletsen'


Geffen (Oss): “Steeds wanneer ik een tonpraatavond mocht bijwonen was het voor mij een avondje lachen gieren en brullen. Het was echt genieten”, aldus een van de initiatiefnemers van deze avond, Werner Hulshof. Samen met Perry van Erp heeft hij de organisatie van deze avond, puur voor het vermaak van de tonpraat liefhebber, ter hand genomen. “Alles
zonder ook maar enig winstbejag, moge dat duidelijk zijn”, aldus de heren. De uitvoering vindt plaats op zaterdag 27 november, de aanvang is om 20.00 uur (de zaal is open om 19.00 uur).


door Jan van Ravenstein

Tonpraters
Werner: “Naast de in Geffen wereldberoemde traditionele Recht vur zunne Roap Tonproatavonden was er zo’n vijf jaar geleden in de Gouden Leeuw ook een tonpraat voorstelling. Deze werd toen succesvol georganiseerd door een delegatie van de Boerenbruidsparen die toentertijd best actief was”. De heren, en dan met name Werner vond het een gemis. Professionele tonpraters uit den lande die samen zorgdragen voor een gezellige avond. Zonder de Recht vur zunne Roap organisatie in de wielen te rijden, dat stond voorop.

Zaal
“De zalen capaciteit in Geffen is op dit moment minimaal. Café-zaal ’t Haasje echter is een perfecte locatie voor hetgeen wij bedoelen. Niet megagroot en een bijzonder sfeervolle zaal. Het enige probleem is het beperkte aantal plaatsen. Ons advies is dan ook, ben snel met de beslissing over de kaartaankoop, er is maar een avond en ‘op is ook echt op’… helaas”.

Optredens
Werner en Perry hebben zorggedragen voor topartiesten. “Werner is een echte liefhebber en hij kent als geen ander de crème de la crème onder de artiesten”, zegt Perry van Erp. Vijf topsterren komen die avond op bezoek in Geffen. Freddy van den Elzen uit Vorstenbosch, Brabants kampioen Dirk Kouwenberg uit Nuland, Boy Jansen uit Budel, Jasper van Gerwen uit Hilvarenbeek en opkomend talent, Tom van Osch uit Budel.
De avond wordt gepresenteerd en muzikaal ondersteund door ‘Radio Palomala’ inclusief een blaaskapel. En daarnaast is er ook gedacht aan de mogelijkheid voor heerlijke versnaperingen tussen de optredens door.

Kaartverkoop: Café ’t Haasje, graag contant betalen. Voorverkoop € 15,00 / aan de zaal € 20,00Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12890