Datum plaatsing: 29 oktober 2021

“Brabants Mooiste” MTB-tocht in de Maashorst


“Brabants Mooiste” MTB-tocht in de Maashorst


Nistelrode (Oss): Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert op zondag 7 november haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 35, 45 of 55 km. De routes gaan over mooie bospaden en goed begaanbare landwegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.

De inschrijflocatie is Achter de Berg 16 te Nistelrode (Scouting). Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00.
NTFU-leden krijgen € 1,- korting. Onder de 16 jaar is deelname gratis. NTFU-leden kunnen inschrijven via ‘Scan & Go’. De starttijd is van 8:30 tot 10:00 uur.

Op de website van de TWC De Voorsprong, www.twcdevoorsprong.nl, staat meer info over deze mooie veldtoertocht die ieder jaar vele enthousiaste deelnemers trekt.

TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club 8 fietsgroepen waaronder 2 damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17271