Datum plaatsing: 06 november 2021

George Baker viert 50-jarig jubileum in theater De Lievekamp


George Baker viert 50-jarig jubileum in theater De Lievekamp


Oss (Oss): Al 50 jaar staat George Baker op het podium, zowel nationaal als internationaal. Door de jaren heen heeft de George Baker Selection maar liefst 25 miljoen albums verkocht. Veel van zijn hits hoor je voorbijkomen in populaire films, commercials en tv-series. Op zaterdag 20 november viert George Baker deze bijzondere prestatie met een groots opgezette jubileumshow in theater De Lievekamp.

In de afgelopen 50 jaar schreef George Baker pakweg 600 songs waaronder natuurlijk bekende hits als Little Green Bag en Una Paloma Blanca. Hij verkocht miljoenen platen, ging 20 keer de wereld rond en bouwde heel veel herinneringen op. Die herinneringen wil hij graag met het publiek delen tijdens zijn theatershow; een muzikale reis door de afgelopen 50 jaar. George Baker keert terug gaan naar een tijd die helaas voorgoed voorbij is, maar die nog leeft in zijn muziek en in zijn hart. En nee, het is geen afscheid. De bijna 77-jarige zanger is nog lang niet van plan om ermee te stoppen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het theaterconcert van George Baker op zaterdag 20 november, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf Ä 16,00 (excl. ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14653