Datum plaatsing: 09 november 2021

Moppentapper Ton Kas in De Lievekamp


Moppentapper Ton Kas in De Lievekamp


Oss (Oss): Cabaretier Ton Kas, onder andere bekend van de satirische talkshow Promenade, is op dinsdag 16 november te zien in de Grote Zaal van theater De Lievekamp. Deze avond komen de beste fragmenten uit zijn eerdere drie shows Kakmaker, Jabroer, en Klootviool nog eens voorbij.

Ton Kas is naast cabaretier ook acteur, regisseur, schrijver en bekend van de satirische talkshow Promenade. Hij speelde in tv-series als Hertenkamp, ‘t Schaep met de 5 pooten en de speelfilms Lek en Vet Hard. Sinds enkele jaren is hij ook solo te zien in theaters, als begenadigd moppentapper. Dit theaterseizoen speelt hij in Best of… Ton Kas alle hoogtepunten van zijn vorige drie voorstellingen, aangevuld met kersvers materiaal.

Ton Kas beschrijft zijn eigen stijl als ‘pure flauwekul’ en schakelt tijdens zijn shows dan ook moeiteloos van de ene naar de andere grap. Met zijn Amsterdamse tongval schotelt Kas zijn publiek een totaal mallotige, melige avond voor met het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters en politieagenten. Grof en overdreven tot en met, meestal politiek incorrect, recht voor zijn raap en bovenal seksistisch. Maar zijn voorstelling is zeer zeker niet alleen voor mannen, vertelt Kas: “Laat je vooral niet wijsmaken dat
mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!”

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling Best of Ton Kas op dinsdag 16 november, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 10,50 (excl. ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13869